Hotel Vila Rosa

Cazare Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Hotel Vila Rosa - Doar Unu Cazare Cluj Napoca. In categoria Cazare Cluj Napoca promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


Indiferent daca va aflati doar in trecere prin Cluj Napoca, orasul de pe Somes, daca va aflati aici pentru afaceri sau daca ati venit pentru a va vizita punctele de interes, Vila Rosa este gata sa va ofere refugiul dorit fata de 6_400_03stresul cotidian al urbei.


Amplasat la limita zonei centrale a Clujului intr-un punct focal care va ofera acces rapid la oricare din zonele de interes ale municipiului, Vila Rosa este structurata pe doua corpuri de cazare cu clasificare de 2 si 3 stele, in functie de nivelul de dotari dorit si de bugetul alocat.

Va punem la dipozitie camere cu grup sanitar propriu, Tv prin cablu si parcare cu supraveghere video. Camerele de 3 stele au in plus minibar, clima, internet wi-fi, telefon, uscator de par.

Micul dejun se serveste in Restaurant luni-vineri intre orele 07:00-10:30 si sambata-duminica 08:00-10:30.

Cu diverse preparate din bucataria internationala, cu atmosfera primitoare si intima, Restaurantul Allegria este locul ideal pentru a-ti invita prietenii la orice ora din zi pentru a petrece impreuna cateva clipe placute.

Restaurantul este deschis de luni-sambata 11:30-23:00.

Vila Rosa organizeaza mese festive, seminarii, conferinte, nunti, botezuri, evenimente de zi si catering cu servicii de calitate ireprosabila.


Meniu este prestabilit cu servire sau bufet suedez.

Galerie foto