Hanul cu Noroc

Cazare Moeciu de Jos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Hanul cu Noroc - Doar Unu Cazare Moeciu de Jos. In categoria Cazare Moeciu de Jos promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


Moeciu de Jos este un sat de munte, situat intre doua masive muntoase, Piatra Craiului si Bucegi, la 200 km de Bucuresti si 30 km de Brasov (sud - vest), pe drumul dintre Brasov si Campulung (57 km), vechiul drum dintre 3_400_01Transilvania si Valahia. Altitudinea este intre 700 si 900 m. Asezat intr-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte cu o perspectiva peisagistica exceptionala, invecinandu-se cu zone cu o puternica incarcatura istorica, Moeciu de Jos este punctul de plecare ideal pentru micile excursii de vizitare a numeroaselor obiective turistice.


Situata la numai 4 km de Castelul Bran, Hanul Cu Noroc din Moeciu are farmecul specific satelor de munte romanesti. Peisajul incantator imbie la drumetii, relaxare si buna dispozitie.

Oaspetilor nostri ne-am propus sa le oferim servicii de cea mai buna calitate intr-o atmosfera rustica si naturala in specificul zonei si ospitalitatii romanesti cu conditii extraordinare de petrecere a vacantei sau a weekend-ului, intr-un cadru pitoresc cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului, inconjurata de paduri de brad.

Va invitam sa petreceti alaturi de noi urmatoarele momente parcurgand paginile acestui site care si speram noi, va vor convinge de ospitalitatea si calitatea serviciilor noastre.
Liniste, odihna, relaxare! Situat intr-o zona linistita cu o priveliste deosebita.

Servicii Cazare Moeciu de Jos

Hanul cu Noroc va ofera cazare6_400_02
Cablu TV
11 camere duble cu bai proprii
Restaurant
Sala de conferinte
Bar si internet wireless
Curte mare
Terasa de unde se pot admira
Muntii Piatra Craiului
Locuri de parcare
La cerere se pot face plimbari cu poneiul!
Se pot organiza evenimente speciale
Toate camerele cu terasa proprie
cu priveliste incantatoare
Loc de joaca pentru copii
Sala divertisment cu mese de ping-pong

Galerie foto