Pensiunea Boroka

Cazare Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Boroka - Doar Unu Cazare Odorheiu Secuiesc. In categoria Cazare Odorheiu Secuiesc promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


Amenajand Pensiunea Boroka astfel incat aici sa regasiti confortul la standarde europene, marcat de eleganta si ultramodern, imbinat cu stilul romantic traditional care confera liniste si clipe de reverie.6_400_05

Oferta noastra se adreseaza, deopotriva, si familiilor care nu-si pot permite sa-si petreaca un sejur prea departe de locul de munca, precum si celor care vor sa se delecteze ori sa-si celebreze momente importante din viata sau intalnirile cu prietenii dragi, intr-un cadru cu totul special.

Situata pe Dn 13 A, la numai 5 minute de centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, Pensiunea Boroka este alegerea ideala pentru oamenii de afaceri veniti la seminarii, cursuri, conferinte, programe teambuilding sau la negocieri, dar in aceeasi masura si pentru familiile care doresc sa celebreze evenimente festive de neuitat intr-un mediu cald, familial si in conditii de confort exceptional.

Atmosfera primitoare, calda, familiala, isi face simtita prezenta inca de la intrarea in pensiune, unde se deschide privirii un living imens in care se afla si salonul pentru servit masa si care poate fi transformat, la cerere, intr-un cadru festiv de organizare a ceremoniilor pentru 40 de persoane (nunta, botez, aniversare), a unor cursuri sau intalniri de tip teambuilding.

Tot la parter, in prelungirea salonului, este amenajata o bucatarie spatioasa, dotata ultramodern, in care doritorii isi pot exersa aptitudinile in arta gastronomica.

Odata ajuns la etaj, clientul are surpriza de a identifica un alt spatiu multifunctional generos: un colt special conceput pentru oamenii de afaceri, prevazut cu un birou dotat cu imprimanta, calculator racordat la reteaua Internet si fax; in mijloc atrage atentia o masa de biliard perfecta pentru cei care doresc sa se relaxeze activ dupa o zi de munca obositoare; canapelele din piele garanteaza confortul celor care intentioneaza sa urmareasca programele Tv la plasma de mari dimensiuni, montata, asemenea unui tablou, in salonul multifunctional.

La acelasi nivel sunt amenajate si spatiile de cazare, capacitatea totala fiind de 17 de locuri dispuse in 4 camere cu cate doua paturi si in 3 camere cu cate 3 paturi, mobilate intr-o maniera simpla dar foarte eleganta, prevazute cu televizor si acces gratuit la Internet.

Baile proprii, utilate ultramodern, urmaresc liniile coloristice vesele si tonifiante ale camerelor carora le apartin. O alta baie, de mai mari dimensiuni, prevazuta cu jacuzzi, reprezinta alegerea ideala pentru relaxarea si detensionarea Dumneavoastra prin efectele mirifice ale hidromasajului.
Mansarda se constituie intr-o imensa si confortabila incapere destinata copiilor, fie ca spatiu de joaca, fie ca spatiu de odihna, aceasta fiind prevazuta si cu 12 paturi supraetajate.

La cerere, pentru copiii de varste mici se asigura personal de supraveghere. Gradina interioara, prevazuta cu terasa, o oaza de verdeata si de liniste indepartata de tumultul citadin, in care se poate ajunge traversand salonul aflat la parter, vine in completarea confortului pe care si-l doresc cei care calca pragul Pensiunii Bboroka. Este ideala pentru servit masa, dar si pentru prepararea unui gratar in aer liber, sau chiar a painii de casa in cuptorul rustic amenajat in acest scop. Gradina de vara asigura, in acelasi timp, un spatiu generos si sigur de joaca pentru copii.

O alta surpriza placuta, gandita special pentru clientii nostri, este crama de la subsolul pensiunii, amenajata in stilul caracteristic vechilor conace boieresti si in care se pot degusta vinuri vechi si parfumate de trecerea anilor si de esentele butoaielor din lemn de soi.

Pensiunea beneficiaza si de garaje moderne, in care pot fi adapostite autoturismele in conditii de maxima siguranta. Celor care doresc sa viziteze imprejurimile minunate care imprejmuiesc orasul precum si obiectivele turistice din zona, le asiguram transportul cu mijloace de transport proprii.

Suntem convinsi ca dupa un sejur petrecut in Pensiunea Boroka, veti reveni.

Va asteptam cu drag!

Galerie foto