Complex Turistic Sapte Cetati

Cazare Pianu de Jos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Complex Turistic Sapte Cetati - Doar Unu Cazare Pianu de Jos. In categoria Cazare Pianu de Jos promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


    Ati gasit locul perfect pentru o sedere minunata. La noi veti avea parte de cea mai calduroasa tratatie pentru ca oferim servicii de calitate din partea unui personal calificat.

    Complexul turistic Sapte Cetati ofera conditii excelente de cazare, perfecte pentru relaxare si refacere cit si pentru agrement. Dotarile moderne ale complexului turistic, serviciile centrului Spa sau bunatatile pregatite cu maiestrie de seful bucatar va vor asigura un concediu de neuitat! Complexul turistic Sapte Cetati, aflat intr-o ambianta placuta a satului Pianu de Jos, unde bogatia pamintului se imbina armonios cu peisajele variate si odihnitoare.2_400_03

    Peisajul specific transilvan, cu o vale lunga, strajuita de dealuri impadurite, ce se ridica indraznet spre semetia muntilor, este prezent in fundalul complexului turistic Sapte Cetati. Nu departe (2km) se gaseste terenul de golf Paul Tomita, o locatie de referinta, care gazduieste cele mai importante turnee de gen din tara, iar peste coama dealurilor de vest, se gaseste satul Tartaria unde s-au decoperit cele mai vechi scrieri ale umanitatii.

    Zona istorica este subliniata de imediata apropiere a oraselor Sebes (muhlbach) si Alba Iulia (balgrad) care au marcat momente cruciale ale istoriei romanilor. Complexul turistic va pune la dispozitie :

    Iazul pentru peste (desi nu de foarte mari dimensiuni) poate satisface doleantele oricarui pescar impatimit actionind sub deviza `maninci ce prinzi`

    Terenul de golf pentru antrenament dedicat loviturilor de semidistanta si distanta redusa ofera jucatorilor ocazia de a-si perfectioana loviturile cele mai dificile inaintea oricarui turneu, terenul de fotbal al comunei aflat in imediata apropiere ofera o sansa de a face sport in aer liber.

    Piscina si terenul de tenis disponibile din luna mai a acestui an, sunt atractii de anvengura pentru a petrece timpul liber.

    Noi organizam turul celor 4 capitale : Sibiu (capitala Culturala Europeana ), Alba Iulia (capitala Spirituala a Românilor de pretutindeni) - Cetatea bastionara Alba Carolina, Sarmisegetusa Regia -capitala Daciei Libere aflata in M-tii Orastiei si Ulpia Traiana Sarmisegetusa Capitala Daciei Romane.Galerie foto