Pensiunea Aroma

Cazare Sanmartin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Aroma - Doar Unu Cazare Sanmartin. In categoria Cazare Sanmartin promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


    Inca din anul 2007 oferim servicii de cea mai bună calitate oaspetilor nostri.5_400

    Confortul, succesul si linistea ta sunt scopurile noastre la Pensiunea Aroma. Pentru unii, acestea reprezinta doar niste cuvinte, dar noi iti suntem la dispozitie zi si noapte ca sa ne asiguram ca esti pe deplin multumit.

    Pensiunea Aroma se afla la 15 minute distanta de centrul orasului Oradea. Astfel va puteti bucura de agitatia specifica unui oras european, dar va veti putea refugia oricand in aceasta oaza de liniste.

    Clientii pensiunii Aroma beneficiaza de reducere 30% pentru biletul de intrare la Strandul Apollo si 60% reducere pentru biletul de intrare la Aqua Park President.
    Cand aveti pofta de `ceva bun`, indiferent daca beneficiati de serviciile pensiunii noastr sau nu, merita sa aruncati o privire in meniul nostru unde veti gasi intotdeauna o selectie variata de preparate proaspete si pline de savoare.

    Camerele pensiunii sunt spatioase, frumos decorate, in culori calde, care va vor faca sa va simtiti ca acasa. Pensiunea pune la dispozitia turistilor 10 camere luminoase, cu vedere spre Baile Felix sau spre 1 Mai, la etajul superior sau la cel inferior. Camerele au o suprafata de 30 mp, fiecare avand baie proprie, balcon, telefon, minibar, Internet, Tv:lcd

Galerie foto