Vila Europa

Cazare Sarata monteoru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vila Europa - Doar Unu Cazare Sarata monteoru. In categoria Cazare Sarata monteoru promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


    Zeus, ingragostit de frumoasa printesa Europa, s-a transformat intr-un taur alb si bland si a rapit-o, fugind cu ea peste mari, in Insula Creta….4_400_02

    El nu stia ca paradisul este in Valea Buzaului, intre dealurile molcome, inverzite si insorite, ca sigur venea la noi…. !

    Situata in statiunea Sarata Monteoru, la 20 de km de municipiul Buzau, intr-un cadru natural deosebit, Vila Europa va asigura discretie si confort in cele 7 camere duble, dotate cu bai proprii, uscator de par, seif, minibar, Tv cablu, telefon, Wi-fi.

    Camerele sunt denumite dupa mari orase: Paris, Londra, Zuerich, Bucuresti, Moscova, Amsterdam si Istambul, iar amenajarea lor individuala a tinut cont de acest specific.

    Piscina cu apa dulce, dotata cu sistem de innot contra curentului si Jacuzzi de 6 persoane este deschisa clientilor nosti in perioada sezonului de vara. Barul din piscina este la dispozitia dumneavoastra cu cocktail-uri, vinuri spumante si sampanie.

    Pensiunea asigura meniuri complete, variate, care se stabilesc avand in vedere si sugestiile oaspetilor si sunt acompaniate de bauturi alcoolice si nealcooice. La comanda, pregatim minuturi, gustari si meniuri dietetice.

    Si imprejurimile imbie la plimbare, recreiere si relaxare: padurile de foioase strabatute de carari usor accesibile, aerul curat si ozonat, izvoarele de ape minerale terapeutice, namolul, argila albastra….

    Puteti vizita in zona mina de petrol, tabara de sculptura de la Magura, vulcanii noroiosi de la Paclele Mari si Paclele Mici, Muzeul chihlimbarului de la Colti, barajul Siriu…. Si multe alte obiective turistice si religioase.


Galerie foto