Cazare Pensiune Restaurant Benny Targu Jiu

Cazare Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cazare Pensiune Restaurant Benny Targu Jiu - Doar Unu Cazare Targu Jiu. In categoria Cazare Targu Jiu promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


   PENSIUNEA BENNY este amplasata in incinta Restaurantului Benny, la ultimul etaj. Este o pensiune amenajata si mobilata in stil modern, pe gustul tau, primitoare si intima, fiind deschisa pe tot parcursul anului.

   Va punem la dispozitie urmatoarele facilitati: televizor LCD, cablu TV, internet wireless, aer conditionat, minibar, cabina de dus cu hidromasaj, feon, prosoape, perie pentru haine, iesire balcon, parcare privata.

gj_400_01

Servicii Cazare Targu Jiu

   Restaurant Pensiune Benny Targu Jiu ofera servicii pentru nunti, botezuri, majorate, banchete, conferinte.

   Nunti -Este unul dintre cele mai importante momente din viata ta. Iti doresti ca totul sa fie perfect, de la decoratiuni pana la muzica. Suntem langa tine pentru ca vrem sa fim parte din bucuriile tale si sa-ti oferim la Restaurant Benny o zi stralucitoare.

   Botezuri - Orice parinte isi doreste sa daruiasca copilului sau tot ce este mai bun si mai special.In acesta zi in care copilul vostru va intra in lumea crestina, veti dori sa-i daruiti cel mai frumos botez si sa petreceti alaturi de cei dragi o zi minunata.

gjj_400

   Majorate -  Petrecerile de majorat sunt specializarea noastra. Vreti sa organizati o petrecere de neuitat pentru copilul sau nepotul dumneavoastra care tocmai a implinit 18 ani ? Ceva despre care cei sarbatoriti sa isi aduca aminte ! Restaurant Benny dispune de personalul precum si de locul potrivit pentru astfel de evenimente. 

   Banchete - Petrecerile de spargerea grupei sau a clasei (banchet) sunt specializarea noastra. Vreti sa organizati o petrecere de neuitat la terminarea scolii generale, a liceului sau facultatii ? Noi stim sa facem asta cu profesionalism si intotdeauna am depus, si vom depune, intregul nostru efort pentru ca petrecerile sa fie reusite si frumoase.

   Conferinte - fie ca trebuie sa organizezi o conferinta de vanzari, fie o conferinta de presa sau pur si simplu ai de facut o comunicare importanta Restaurant Benny este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate evenimentele care iti sunt necesare.

 

Galerie foto