Popas Turistic Terasa Europa

Cazare Targu Ocna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Popas Turistic Terasa Europa - Doar Unu Cazare Targu Ocna. In categoria Cazare Targu Ocna promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.Terasa Europa este situata la intrarea in Targu Ocna la `doi pasi` de Salina si strandul cu apa sarata, intr-o zona foarte linistita cu o vedere superba spre 5_400_02muntele Magura. Vila ofera toate conditiile necesare pentru petrecerea vacantelor de vara si iarna, impreuna cu prietenii sau familia inconjurati de un peisaj de vis. Terasa Europa este destinatia ideala pentru cei care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte, fie la un gratar, intr-un mediu nepoluat, de vis, inconjurati de verdele crud al naturii, unde mangaiati de racoarea aerului curat de munte, veti putea admira splendida panorama oferita de maretia muntilor Magura si Nemira care inconjoara zona.

Accesul pana la locatia noastra se face pe Dn 12a Adjud - Onesti - Miercurea Ciuc. Locatia se afla la intrarea in statiune pe partea stanga.
Atractii turistice :
- la 17 km statiunea Slanic Moldova;
- 25 km Baraj Valea Uzului;
- 4 km Manastirea Magura Ocnei;
- 2 km Salina si Biserica (unica biserica din Romania situata la 3 km in Mina Salina);
- 2 km Strandul Salina cu apa sarata;
- 3 km Strandul Magura si izvoarele cu ape minerale din Parcul Magura;
- 4 km Monumentul Eroilor din 1916 de pe muntele Magura;
Locatia noastra este ideala pentru petrecerea timpului liber in grupuri de maxim 15 persoane oferind in pretul sejurului loc de joaca pentru copii; un foisor cu gratar;
Pentru crearea unui ambient placut, atat pentru exterior cat si interior, dispunem de retea wireless de mare viteza, aparatura moderna de sonorizare.
Pensiunea noastra va pune la dispozitie o bucatarie utilata si toata gama de ustensile necesare pentru pregatirea oricarui tip de mese festive. Pentru preparea mancarurilor in aer liber aveti la dispozitie gratar .Lemnele si carbunii sunt din partea casei. Pensiunea dispune de un magazine mixt si un bar.
Se accepta animale de companie.
La cerere putem organiza petreceri private, aniversari si majorate cu mancarea proprie sau posibilitatea servirii mesei contra cost prin restaurantele din zona
Pentru mai multe imagini la zi din interiorul si exteriorul pensiunii va rugam sa ne vizitati pagina de Facebook
Rezervarile si confirmarile se pot face telefonic.
Va asteptam cu drag!

Galerie foto