Pensiunea Csipkes

Cazare Zabala reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pensiunea Csipkes - Doar Unu Cazare Zabala. In categoria Cazare Zabala promovam: Cazare, pensiuni, hoteluri, vile, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania, case de oaspeti, pensiuni litoral, pensiuni munte.


 4534346tre_400Pensiunea Csipkes din judetul Covasna, comuna Zabala, zona de agrement Csipkes, cu o clasificare 3 stele este situata la 8 km de orasul Covasna, statiune balneo-climaterica de interes national.

 Liniştea, pacea interioară, frumusetea pe care o simţi aici, nu o vei găsi în altă parte. Când eşti pe munte simţi că devii mai bun, lumea este mai bună, ai impulsul de a face numai bine; aici are loc o purificare interioară de toată răutatea întâlnită în viaţa de zi cu zi

 Pensiunea cuprinde 10 camere duble, o sala de mese cu o capacitate de 24 locuri, bucatarie care este complet utilata. Camerele au in dotare televizor prin cablu, mobilier rustic, grup sanitar propriu. Pensiunea are o curte de 1 hectar, care cuprinde, loc de joaca pentru copii, loc pt foc de tabara, gratar,foisor, mobilier de gadina, terenuri de sport lac in curte,care pe timp de iarna functioneaza ca patinoar,partie de schi la 8 km .

 Este minunat să te trezeşti dimineaţa în aerul proaspăt şi revigorant al muntelui, să savurezi în linişte o cafea aromată şi să admiri în acelaşi timp frumuseţea naturii, a răsăritului, a cerului şi a tot ceea ce te înconjoară.
 In apropiere mofeta, izvoare de apa minerala. La cerere organizarea diferitelor programe. 

 Pensiunea cuprinde:

  •  10 camere duble,
  •  o sala de mese cu o capacitate de 24 locuri,
  •  bucatarie care este complet utilata.

 Camerele au in dotare:

  •  televizor prin cablu,
  •  mobilier rustic,
  •  grup sanitar propriu.

untitled_400
 Pensiunea se desfasoara pe 1 hectar curte, care cuprinde, loc de joaca pentru copii, loc pt foc de tabara, mobilier de gradina, lac in curte cu posibilitate de plimbare cu barca.

 Reduceri tarife:

  •  copii - pânã în 3 ani – gratis (in patul parintilor)
  •  copii - 3 – 12 ani – 50% reducere (in pat suplimentar, in camera parintilor)

  Va asteptam pe la noi, pentru o vacanta de vis!

Galerie foto