Cofetaria Briana

Cofetarie Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Briana - Doar Unu Cofetarie Buzau. In categoria Cofetarie Buzau promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


Cofetaria Briana are ca obiect de activitate producerea si distributia produselor de cofetarie.

De la 1 ianuarie 2007 suntem singurul laborator din judetul Buzau care corespunde NOILOR NORME EUROPENE, cu personal calificat pentru implementarea HACCP, cu retea de distributie care sa ne permita livrarea comenzilor in timp optim, avand in dotare 4 masini echipate corespunzator cu frig si termograma.

Avem in vedere o dezvoltare permanenta a firmei, iar pentru o crestere a cifrei de afaceri ne alegem cei mai buni colaboratori, tocmai de aceea ne dorim colaborari in permanenta cu cat mai multe firme.
De asemenea mentionam faptul ca de la 1.11.2008 colaboram cu hipermarketurile CARREFOUR SI KAUFLAND.

Gama diversificata de torturi si prajituri ne-a ajutat ca in timp sa participam la cat mai multe expozitii si sponsorizari si sa fim pe placul clientilor nostri, fiind alaturi de ei la cele mai frumoase si emotionante momente si in cele mai noi si deosebite locatii.

Servicii Cofetarie Buzau

            torturi de nunta
            torturi de botez
            torturi copii
            torturi diferite ocazii
            produse cofetarie