Cofetaria Anastyl

Cofetarie Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Anastyl - Doar Unu Cofetarie Cluj Napoca. In categoria Cofetarie Cluj Napoca promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


Laboratorul Anastyl a fost infiintat in anul 2005 si este situat in Cluj Napoca, judetul Cluj. Obiectivul principal al Laboratorului Anastyl este sa va puna la dispozitie o gama variata de preparate de cofetarie si patiserie ca prajituri, torturi, saleuri pentru diferite ocazii.
La prepararea produselor sunt folosite numai ingrediente naturale si proaspete, iar angajatii sunt permanent instruiti pentru a garanta o maxima satisfactie in utilizarea produselor Laboratorului Anastyl.
Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.
Laboratorul Anastyl este onorat sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod sigur va va aduce reale satisfactii.

Servicii Cofetarie Cluj Napoca

            torturi de nunta
            torturi de botez
            torturi copii
            torturi diferite ocazii
            produse cofetarie