Cofetaria Collage

Cofetarie Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Collage - Doar Unu Cofetarie Constanta. In categoria Cofetarie Constanta promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


Povestea din cofetarie…
Povestea noastra incepe in anul 1994 la Buzau, acolo unde s-a nascut ideea de Collage: un restaurant, o cafenea si o cofetarie, toate reunite sub acelasi brand. Odata cu trecerea timpului, denumirea de Collage a ajuns sa se identifice perfect cu gustul dulciurilor pregatite cu pasiune si dedicatie. Astfel, prepararea si vanzarea produselor de cofetarie au devenit activitatile principale ale brand-ului.

In anul 2001, odata cu mutarea activitatii la Constanta, incepe un nou capitol in povestea dulce a cofetariei Collage. Timp de aproape 6 ani, Collage s-a dedicat in mod exclusiv pregatirii produselor de cofetarie si patiserie. In anul 2007 se deschide prima cofetarie Collage din Constanta. Mai precis, este vorba despre magazinul de desfacere a produselor proprii de cofetarie si patiserie.

Doi ani mai tarziu, in anul 2009, brand-ul Collage este preluat de actuala conducere – o echipa tanara, profesionista, pasionata de cofetarie si condusa de un cofetar cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. In prezent, Collage Constanta detine o cofetarie si un laborator propriu, in care zi de zi sunt pregatite cu mult drag deserturi delicioase pentru rasfatul tau. Cofetaria are colaborari cu restaurant, hoteluri, alimentare si cafenele.

Deliciile din cofetarie…
Collage Constanta este o cofetarie in care gustul bun, ingredientele naturale si maiestria unor cofetari iscusiti dau nastere celor mai apetisante delicii dulci.

Cofetaria Collage va rasfata gustul cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez,torture personalizate, briose pentru diferite ocazii, fursecuri, miniprajituri, bomboane, cozonaci si produse delicioase de patiserie.

Secretele din cofetarie…
O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabila al preparatelor sale! La Collage Constanta, secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane si cozonaci. Collage Constanta este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

Ciocolata si cacaoa belgiana, frisca naturala, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase si creme fine si spumoase care iti vor seduce iremediabil gustul.

Dulciurilor pregatite in laboratorul de cofetarie Collage Constanta au la baza retete de casa, fapt care garanteaza pentru gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.
Va invitam sa pasiti in universul dulce al cofetariei Collage Constanta! Veti redescoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

Servicii Cofetarie Constanta

TORTURI
TORTURI BOTEZ
TORTURI MOȚ
TORTURI COPII
TORTURI MAJORAT
TORTURI NUNTA
PRODUSE COFETARIE

    PRAJITURI
    BOMBOANE
    PATISERIE
    FURSECURI
    MINI PRĂJITURI
    CANDY BAR