Cofetaria Vivien

Cofetarie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Vivien - Doar Unu Cofetarie Craiova. In categoria Cofetarie Craiova promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


        “Copilaria este o lume plina de miracole, uimire, bucurie, descoperiri, este ca un basm nesfarsit plin de peripetii, jocuri, prieteni. Copilaria este ca o portocala, ca o prajitura: dulce si vesela”.

    Vivien stie toate acestea si incearca pe cat posibil sa va bucure si indulceasca viata sau macar evenimentele importante din viata dumneavoastra.

    Vivien este o firma care are ca principal obiect de activitate realizarea si comercializarea unei largi game de produse de cofetarie si patiserie.

    Produsele noastre, prin diversitatea mare si aroma unica, sunt in masura sa va satisfaca gusturile.Produsele pot fi comandate si in cantitati mari, pentru diverse ocazii speciale, si livrate direct la sediul sau resedinta dumneavoastra.

    Pentru a va face o idee despre produsele oferite accesati galeria foto, si va recomandam cu caldura sa ne vizitati personal pentru a vedea intreaga gama de produse.

Servicii Cofetarie Craiova

    Torturi

Executam torturi de nunta cu modele inedite, elegante si impresionante satisfacand gusturile clientilor nostri. Compozitia tortului poate fi aleasa din modelele de prajituri pe care le producem.
Tort diplomat, tort de ciocolata cu nuca si visine, tort ambasador, tort ness, tort exotic, tort fructul pasiunii, tort budapeste, tort vivien, tort tiramisu.
Primim si onoram comenzi de torturi, prajituri si produse de patiserie livrate la locatia unde au loc evenimentele fricite din viata dumneavoastra.

    Prajituri de casa
    Produse de patiserie