Cofetaria Aroma

Cofetarie Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cofetaria Aroma - Doar Unu Cofetarie Targoviste. In categoria Cofetarie Targoviste promovam: Cofetarie, prajituri, tort, cofetar, patiserie, zahar, dulce, cofetarie, patiserie, produse, decoratiunilor pentru produse, ambalare, comercializare, manipulare, conservare, copt, produse alimentare.


Indiferent daca iti doresti un tort deosebit de ziua ta, prajituri de casa pentru orice ocazie sau pur si simplu ai pofta de o prajitura buna, te invitam sa incerci produsele noastre. Infiintata in 1995 in Targoviste, cofetaria Aroma Casei va ofera o gama foarte variata de produse de cofetarie si patiserie, gustoase si aromate, prajituri, prajituri de casa, inghetata, torturi, patiserie, preparate dupa retete proprii si traditionale.

Obiectivul principal al firmei noastre este CALITATEA PRODUSELOR traditionale romanesti, astfel incat aceasta sa se identifice cu marca firmei.

Secretul succesului produselor noastre consta in ingredientele naturale si proaspete folosite, atent selectionate, si de cea mai buna calitate precum si in instruirea angajatilor nostrii. Preocuparea permanenta pentru sanatatea clientilor ne-a determinat sa facem din prospetime, calitate si respectarea normelor europene in domeniul alimentatiei, niste standarde cu care sa ne prezentam in fata potentialilor clienti.

Tot personalul nostru, atat din laborator cat si personalul de vanzare, este dedicate activitatii si clientilor, pentru a oferii intotdeauna prajituri si torturi proaspete, din cele mai bune ingrediente.

Servicii Cofetarie Targoviste

            torturi de nunta
            torturi de botez
            torturi copii
            torturi diferite ocazii
            produse cofetarie