Gheorghevici Teodora

Consultant Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Gheorghevici Teodora - Doar Unu Consultant Campina. In categoria Consultant Campina promovam: Consultant, consultanta, inginerie, consiliere in domeniul strategiilor, resurse umane, consultanti de internet, de proces, relatii publice, de performanta, de imigrare, tehnologia informatiei, marketing, manageri interimari.


Teodora Gheorghevicia intrat pe piata de consultanta, pe cont propriu, in anul 2009 si a oferit consultanta pe probleme legate de alegerea liniilor de finantare si elaborarea cererilor asistandu-i pe beneficiari atat in faza de depunere, cat si in cea de implementare a proiectelor.
A lucrat la implementare de proiecte Phare, Leonardo, Matra, Cross si direct de la Comisia Europeana incepand cu anul 1997.

Din 2007 s-a ocupat si de coordonarea proiectelor, iar din 2009 am experienta atat in scriere si implementare proiecte finantate din FSE si POSDRU, cat si in formare acreditata pentru manageri de proiect si formatori. A acordat sprijin in scrierea a 18 cereri de finantare pentru proiecte de dezvoltare a resurselor umane prin formare, in special in cadrul Centrului de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana din Bucuresti.

In raport cu potentialii beneficiari, pune pe primul plan seriozitatea, orientarea spre succes si respectarea legislatiei.