Project Management Solution

Consultant Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Project Management Solution - Doar Unu Consultant Constanta. In categoria Consultant Constanta promovam: Consultant, consultanta, inginerie, consiliere in domeniul strategiilor, resurse umane, consultanti de internet, de proces, relatii publice, de performanta, de imigrare, tehnologia informatiei, marketing, manageri interimari.


     Project Management Solution Srl Constanţa, una dintre cele mai active firme de consultanţă în management din Romania, a apărut din necesitatea de a oferi organizaţiilor soluţii complete de management al afacerilor. Misiunea noastră este să aducem maxim de valoare adăugată proiectelor şi activităţilor derulate de clienţii noştri pentru a reuşi să producem schimbări vizibile în mediul economic din regiune.

    În atingerea acestui deziderat, Project Management Solution oferă soluţii integrate de management strategic, management operaţional şi managementul proiectelor, bazându-se pe expertiza şi experienţa dobândită de consultanţii săi în cei sase ani de activitate şi pe reţeaua solidă de parteneriate naţionale şi internaţionale dezvoltată. Dintre acestea merită amintite admiterea ca şi consultant recomandat în reţelele de Birouri de Consultanţă pentru Fonduri Europene ale B.C.R şi Raiffeisen Bank, parteneriatele încheiate cu societăţile Efficient Technology din Franţa, WEW Connecting din Germania şi VEC din Luxemburg. De asemenea, începând cu 15 decembrie 2007, Project Management Solution şi-a deschis un birou operaţional de lucru la Bruxelles, rue d’Arlon nr. 38.  Biroul va servi ca centru de informare şi intermediere pentru activităţile derulate de societate şi pentru clienţii noştri.

    Din anul 2009, Project Management Solution a devenit actionar principal al 3E Project Management Srl, societate mixta romano-franceza membra a retelei internationale 3E Services.

Servicii Consultant Constanta

Project Management Solution SRL, companie atestata de AMCOR – Asociatia Romana a Consultantilor in Management si cu consultanti certificati pe plan international (CMC and IIP), ofera servicii de consultanta in management in cinci domenii diferite definite de FEACO – Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management:

 

1.     Strategia si dezvoltarea companiilor si organizatiilor
2.     Sisteme administrative si financiare
3.     Marketing si relatii publice
4.     Management de proiect
5.     Studii economice si de mediu  

Compania a sustinut dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii din sase sectoare de activitate :


1.     Agricultura si silvicultura  
2.     Industria prelucratoare
3.     Hoteluri si restaurante
4.     Administratie publica
5.     Servicii pentru firme si institutii
6.     Posta si telecomunicatii

 In cadrul acestor domenii de expertiza si sectoare de activitate identificate ca fiind prioritare pentru Regiunea Dobrogea, Project Management Solution ofera urmatoarele tipuri de servicii:

 A.  Analize diagnostic de management general
 B.  Planificare strategica pentru administratii publice si companii private
 C.  Analize due-dilligence si studii de implantare
 D.  Studii de finantare a proiectelor si management de proiect

- Fonduri Structurale si Programe Comunitare
- Finantare guvernamentala
- Finantare B.E.R.D. si Banca Mondiala

E. Consultanta in Afaceri si Politici Europene
F. Training in Afaceri Europene, Management de Proiect, Dezvoltare Personala si Organizationala