ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L.

Consultant Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. - Doar Unu Consultant Turda. In categoria Consultant Turda promovam: Consultant, consultanta, inginerie, consiliere in domeniul strategiilor, resurse umane, consultanti de internet, de proces, relatii publice, de performanta, de imigrare, tehnologia informatiei, marketing, manageri interimari.


    ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. oferă servicii la cele mai înalte standarde de calitate.Compania activează cu succes pe piața de consultanță din 2003, oferind beneficiarilor soluții viabile, realiste și rapide. O decizie nu este niciodată uşoară, motiv pentru care rămânem întotdeauna alături de clienţi, ca un garant al reuşitei, depunând toate eforturile în căutarea unor soluţii durabile corespunzătoare scopului final.

    ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. recrutează persoane dornice să-şi pună în aplicare toate cunoştinţele şi abilităţile pentru a dezvolta şi a implementa proiecte importante, recunoscute la nivel naţional si internaţional. Echipa companiei este formată din persoane remarcabile, active în cadrul companiei.

Servicii Consultant Turda

ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. oferă servicii în următoarele domenii: fonduri europene, economic, management, antreprenor, financiar, comercial, marketing pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate (PFA), asociaţii familiale (AF), societăţi comerciale (SRL), societăţi pe acţiuni (SA) şi ONG-uri.

Serviciile noastre de consultanţă răspund nevoilor beneficiarilor, asistându-i la îmbunătăţirea performanţei acestora. Perspectivele pragmatice ale companiei pot răspunde celor mai complexe nevoi de afaceri ale clienţilor, oferind un suport esenţial pentru organizaţiile interesate să atingă excelenţa în afaceri. Serviciile noastre sunt personalizate, răspunzând cerinţelor şi aşteptărilor beneficiarilor. O decizie nu este niciodată uşoară, motiv pentru care rămânem întotdeauna alături de clienţi, ca un garant al reuşitei, depunând toate eforturile în căutarea unor soluţii durabile corespunzătoare scopului final.

Angajaţii nostri sunt cheia succesului nostru, pregătirea şi calificarea lor conturând profilul societăţii noastre şi renumele acesteia. Echipa noastră de specialişti deţin cunoştinţe temeinice în domeniul afacerilor, având abilitatea de a sprijini organizaţiile pe parcursul întregului proces, oferind servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde de profesionalism. Compania noastră este locul unde se încurajează deplina libertate a gândirii, creativitatea şi lucrul în echipă.

Creşterea într-un ritm dinamic a portofoliului de clienţi confirmă calitatea serviciilor oferite şi competenţa profesională a echipei noastre care ne-a ajutat să ne atingem obiectivele propuse. Oferim servicii complete, rapide şi de calitate la cele mai bune preţuri.

Clienţii nostri au întotdeauna prioritate şi adaptăm serviciile noastre la nevoile acestora. Prioritatea noastră este de a crea în permanenţă clienţi noi, dar şi de a-i păstra pe cei deja existenţi, stabilind o relaţie profesională excelentă şi eficientă cu aceştia.

Serviciile oferite de ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. sunt următoarele:

    Consultanta in afaceri, management şi marketing
    Consultanţă în accesarea fondurilor europene;
    Consultanţă în implementarea proiectelor europene;
    Consultanţă financiara
    Consultanţă comercială;
    Proiectare.