SC BIANCA EVEX SRL

Contabil Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BIANCA EVEX SRL - Doar Unu Contabil Pitesti. In categoria Contabil Pitesti promovam: Contabil, contabilitatea financiara, contabilitate interna de gestiune, operator economic, audit financiar-contabil, analize economico-financiare, expertize contabile, expert contabil.


         Dezvoltarea și eficientizarea oricărei afaceri, este consecința deciziilor pe care managementul unei companii trebuie să le ia în privința strategiei pe care aceasta o va urma.

          Adoptarea unor decizii insuficient fundamentate, poate expune compania unor riscuri cu consecințe negative asupra acesteia, de la incapacitate de plata, pana la starea de insolventa sau faliment, fapt ce demonstrează importanta deosebita a acurateței informațiilor ce stau la baza luării deciziilor sau adoptării strategiilor de dezvoltare ale companiilor.

        Încă de la înființare, misiunea SC BIANCA EVEX SRL, rămâne aceea de a contribui cu adevărat la creșterea competitivității clienților săi, prin potențarea rolului informațiilor financiar-contabile, care stau la baza fundamentării tuturor deciziilor de management ale unei companii.

Servicii Contabil Pitesti

În funcție de necesitățile managementului companiei dumneavoastră, se pot agrea pachete de servicii, acestea putând include:

    Consultanță fiscală si financiar-contabila
    Servicii de contabilitate si revizii contabile
    Expertiză judiciară si extrajudiciară
    Servicii de analiză financiară particularizată nevoilor specifice ale clienților
    Rapoarte financiare complexe (Business Intelligence Systems)
    Consultanță în elaborarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă
    Servicii de management de proiect
    Salarizare, administrare de personal și consultanță legislativă în domeniul resurselor umane
    Acces la infrastructura hardware si software prin închirierea de licențe de operare