Electrocon Build

Electrician Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Electrocon Build - Doar Unu Electrician Bacau. In categoria Electrician Bacau promovam: Electrician, montare de instalatii si retele electrice, masinilor si utilajelor electrice, revizii tehnice, intretinere si reparatii, masini, utilaje electrice, masuratori electrice.


    Electrocon Build ofera servicii profesionale pentru verificari si masuratori PRAM, servicii de reparatii laptop, calculatoare si alte servicii eletrice. Oferim diagnoza laptop si calculatoare, instalam si configuram sisteme de operare pentru calculatoare, tablete.
    Electrocon Build produce si livreaza in toata tara pe baza de comanda cartele interfon optice si cartele interfon magnetice, cartele interfon Electra. Comanda cartele interfon de la Electrocon Build la cele mai bune preturi.

Electrocon Build SRL ofera servicii profesionale de proiectare si realizare instalatii electrice interioare.

Primul sfat este legat de calitate: nu alegeti decat materiale si aparataje de cea mai buna calitate. In instalatiile electrice nu-i loc de falsuri sau rebuturi! Tot in ceea ce priveste materialele, acestea trebuie sa reziste fortelor curentilor de scurtcircuit ce pot aparea oricand in timpul exploatarii.

Aparatele de protectie la scurtcircuit si suprasarcina vor fi de aceeasi fabricatie.

Tablourile si stelajele vor fi protejate contra coroziunii, cu gradul de protectie IP54. Acestea vor fi pozitionate pe pereti astfel incat accesul sa fie exclusiv frontal.
Circuitele vor fi protejate in tuburi din PVC sau chiar tuburi metalice, montate ingropat sau aparent. Acestea se vor prinde cu accesorii de montare omologate (dibluri, bratari, console, cleme), de cat mai buna calitate. Dozele pentru montaj ingropat vor fi din plastic. Dozele de derivatie se monteaza astfel incat capacul lor sa fie in acelasi plan cu stratul de finisaj al peretelui.

Legaturile dintre cabluri trebuie sa garanteze contacte cu rezistenta de trecere minima, stabile in timp. Aceste legaturi se fac numai in doze si cutii de legatura. Orice alt loc (plinte, goluri si treceri prin elementele de constructie, ori chiar in interiorul tuburilor de protectie) se exclude cu desavarsire.

Respectarea codului culorilor este litera de lege. Astfel, verde/galben se foloseste pentru conducta de protectie, albastru deschis pentru nulul de lucru, iar pentru faza, rosu, albastru inchis sau mov.

Servicii Electrician Bacau

 -Masuratori (PRAM) instalatii impamantare
  -Bobinaj motoare/trafo
  -Reparatii cabluri electrice
  -Inlocuire instalatii vechi din Al pe Cu
  -Separatii si contorizari electrice
  -Instalatii interioare si ext. (case,ap.,hale)
  -Circuite noi pentru masina de spalat,CT
  aer conditionat
  -Bransamente electrice(cu tot cu acte)
  -Suplimentari prize si schimb tablouri de ap.
  -Iluminat pe casa scarii,iluminat perimetral
  -Montaj camere de supraveghere
  -Instalatii date&voce,service IT
  -Calibrari/vanzari statii si antene CB
 SC Electrocon SRL
  -Instalatii interfon ,videointerfon