Liviu Sandu

Electrician Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Liviu Sandu - Doar Unu Electrician Botosani. In categoria Electrician Botosani promovam: Electrician, montare de instalatii si retele electrice, masinilor si utilajelor electrice, revizii tehnice, intretinere si reparatii, masini, utilaje electrice, masuratori electrice.


    S.L.E. este o intreprindere individuala care ofera servicii electrice in zona Botosani, sau oriunde in tara. Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostri servicii electrice de cea mai buna calitate, in domeniul rezidential si comercial.
          Credem in ceea ce facem, din prima clipa. Pentru asta folosim cele mai bune solutii, produse si echipamente.
         Suntem electricieni autorizati, cu experienta, avand cunostintele necesare, pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema in domeniu.    

Servicii Electrician Botosani

Completari si Reconditionari
     Cand vorbim de reconditionari si completari, electricienii nostri au o buna pregatire si experienta, pentru a lucra in spatii terminate, cu minimul de distrugeri a peretilor sau finisarilor.
Sigurante / Fuzibile / Intrerupatoare
     Avem in dotare aparatura necesara pentru a termina treaba noastra repede. Fie ca e vorba de o siguranta automata, intrerupator sau priza, de obicei o avem disponibila la un pas de usa dumneavoastra.
Recablarea Completa a Casei
     Suntem specializati in recablarea caselor vechi pentru a le aduce la standarde noi.
Suplimentare de Putere si Tablouri
     Cand necesitati mai multa “putere” sau doar doriti sa scoateti afara din camera tabloul vechi, poate fi momentul potrivit pentru aducerea lui la standardele de azi. Puteti avea incredere in experienta electricianului, in a va propune cele mai bune si profitabile solutii pentru noul tablou.