Diaconescu Valentin

Electrician Campulung Muscel reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Diaconescu Valentin - Doar Unu Electrician Campulung Muscel. In categoria Electrician Campulung Muscel promovam: Electrician, montare de instalatii si retele electrice, masinilor si utilajelor electrice, revizii tehnice, intretinere si reparatii, masini, utilaje electrice, masuratori electrice.


-Executie,reparatii si intretinere instalatii electrice de orice fel si orice putere(tehnic realizabil)
-Modernizari instalatii electrice de uz casnic si industrial/montaj circuite electrice separate pentru consumatori de putere(cuptoare,uscatoare,masini spalat,etc)
-Executie si modernizari de tablouri electrice de distributie ,uz casnic si industrial/
montaj de protectii impotriva supratensiunilor atmosferice ; de comutatie si de defect;protejare impotriva electrocutarii prin protectii diferentiale,etc
-Instalatii de paratrasnet(clasic sau PDA),prize de pamant si echipotentializare
-Automatizari electrice pentru diverse aplicatii casnice sau industriale
-Montaj UPS-uri si protectii pentru calculatoare,servere ,pompe de recirculare centrale termice,etc.
-Instalatii si solutii complete pentru iluminat de siguranta,blocuri ,hoteluri,etc
-Sisteme de iluminat economice LED;Sisteme iluminat decorativ RGB LED cu controlere comandate prin telecomanda sau interfata PC.Aplicatii decor baruri,cluburi spatii comerciale etc
-Executie instalatii ?Smart House?:Sisteme EIB/KNX pentru controlul inteligent al consumatorilor .Multiple aplicatii si posibilitati de configurare.
-Instalatii de conversie a energiei solare sau eoliene in curent electric pentru: case, cabane,pensiuni.Sisteme complete OFF GRID in functie de puterea electrica necesara.
-Instalatii de supraveghere video a locuintelor si spatiilor comerciale,IP DVR(inregistrare pe HDD si monitorizare de la distanta prin orice PC conectat la internet sau direct de pe telefonul mobil),Camere video IP motorizate ce permit controlul camerei video in functie de necesitati, in plan orizontal, vertical si zoom de la distanta.
-Instalatii de detectie incendiu:executie sau modernizare ,sisteme LSN,Montaj de echipament modern pe instalatiile conventionale vechi
-Instalatii de interfonie si video interfonie(modernizari instalatii vechi)
-control acces spatii comerciale,birouri etc. cu posibilitate de monitorizare acces prin interfata PC.
-Retele de calculatoare si transmisii date multiple aplicatii(sisteme IPTV,Telefonie IP,internet)Instalare Patch Panel si accesorii retele.
-Sisteme de alarma si avertizare la efractie
-Instalatii de sonorizare , multiple aplicatii


-INTERVENTII la orice ora si reparatii in instalatii electrice indiferent de puterea instalata(case,ateliere,hale de productie ,gatere,etc)


Consultanta in domeniu gratuita.
Pentru orice informatii va stau la dispozitie.


Ofer garantie la instalatiile electrice executate si toata documentatia necesara!
Ofer service in garantie si post-garantie!