COMGABY MOLN S.R.L.

Florarie Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre COMGABY MOLN S.R.L. - Doar Unu Florarie Bistrita. In categoria Florarie Bistrita promovam: Florarie, flori, aranjamente florale, buchetul miresei, lumanari de nunta, coroane flori, coroane funerare, jerbe funerare.


        Atunci cand organizezi un eveniment trebuie sa tii cont ca spatiul este un element esential care poate transforma totul. Pentru ca un eveniment sa impresioneze, fie ca este o petrecere, conferinta, lansare sau intrunire, ai nevoie de  cateva componente cat se poate de originale, cum ar fi aranjamentele florale pentru evenimente.

       Suntem o echipa de profesionisti, plini de creativitate, un nume in topul firmelor de specialitate, dornici sa va impartasim din experienta noastra.
    
       Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice eveniment de la reuniuni private pana la cele mai elaborate nunti.

       Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra.

Servicii Florarie Bistrita

    pregătim buchetele pentru mireasă, domnisoare de onoare
    florile din pieptul nuntasilor
    lumânările nasilor
    cosurile cu flori
    paharele mirilor
    aranjamentele cu flori si esarfe de pe masini
    ornarea cu flori
    huse, esarfe, lumânări, si alte decoratiuni a restaurantului
    boltă cu flori
    esarfe si lumini la intrarea/iesirea din restaurant ori biserică