FLORĂRIA HOLLY

Florarie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FLORĂRIA HOLLY - Doar Unu Florarie Braila. In categoria Florarie Braila promovam: Florarie, flori, aranjamente florale, buchetul miresei, lumanari de nunta, coroane flori, coroane funerare, jerbe funerare.


       Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra.

        Atunci cand organizezi un eveniment trebuie sa tii cont ca spatiul este un element esential care poate transforma totul. Pentru ca un eveniment sa impresioneze, fie ca este o petrecere, conferinta, lansare sau intrunire, ai nevoie de  cateva componente cat se poate de originale, cum ar fi aranjamentele florale pentru evenimente.

    Exprima-ti mesajul pe care vrei sa-l afle lumea, despre maretia evenimentului si farmecul locului in care doresti ca florile sa-ti fie alturi si sa completeze prin nobletea lor acele momente unice din viata ta.

         Decoratorul nostru floral va ofera consiliere pentru alegerea nuantelor si tipurilor de flori, pentru conceperea aranjamentelor si realizarea acestora, pentru a putea gasi cel mai potrivit mod de a da viata imaginatiei si dorintelor d-voastra.

    Orice mireasa isi doreste o nunta de poveste iar pentru implinirea visului e nevoie de aranjamente florale specifice tipului de nunta sau orice eveniment. Cand este vorba de realizarea buchetului de mireasa acesta trebuie sa fie unic si in acord cu personalitatea miresei. Daca in trecut florile de portocal erau cel mai des utilizate, fiind simbol al fertilitatii si norocului, in zilele noastre orice floare poate fi folosita pentru a crea un buchet de vis pentru mireasa perfecta si pentru a realiza aranjamente florale nunta pentru o nunta de poveste.

Servicii Florarie Braila

Va putem oferi:

    flori şi plante decorative;
    aranjamente florale pentru nunţi şi evenimente festive;
    coşuri cu flori;
    aranjamente funerare;
    coroane şi jerbe;
    lumânări de nuntă şi botez;
    pungi pentru cadouri;
    ornamente pentru Paşte şi Crăciun.
    aranjamente florale
    decoratiuni sala
    buchete de mireasa
    lumanari de cununie
    buchete flori