Floraria Theo

Florarie Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Floraria Theo - Doar Unu Florarie Buzau. In categoria Florarie Buzau promovam: Florarie, flori, aranjamente florale, buchetul miresei, lumanari de nunta, coroane flori, coroane funerare, jerbe funerare.


    Suntem o echipa tanara si dinamica ce va sta la dispozitie pentru a va oferi aranjamente florale pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra. Alegem cu grija florile astfel incat sa oferim clientilor nostri buchetele sau aranjamentele dorite. Ne straduim de fiecare data sa obtinem cele mai frumoase idei pentru a va bucura invitatii sau partenerii de afaceri.
    Echipa noastra dispune de experienta importanta in realizarea de aranjamente florale pentru evenimente precum nunti, botez, cununii civile, onomastice, mese festive etc. Pentru a va oferi exact aranjamentele florale dorite, va invitam sa va implicati, impartasindu-ne preferintele dumneavoastra.
    Atunci cand biroul dumneavoastra are nevoie de aranjamente florale care sa relaxeze si sa incante simturile, atunci cand ai nevoie de aranjamente florale de nunta, un buchet de mireasa cu adevarat unic, pentru ca aceste evenimente importante din viata sa poarte amprenta stilului tau, atunci cand vrei sa oferei partenerei un aranjament floral rafinat, contati pe noi.
    Florile sunt mesageri plini de farmec si simbol ce vin in ajutorul dumneavoastra, inlocuind in cel mai minunat mod cuvintele, pentru a exprima sentimente de dragoste, bucurie, recunostinta, pentru a felicita, pentru a fi alaturi.

Servicii Florarie Buzau

Va putem oferi:

    flori şi plante decorative;
    aranjamente florale pentru nunţi şi evenimente festive;
    coşuri cu flori;
    aranjamente funerare;
    coroane şi jerbe;
    lumânări de nuntă şi botez;
    pungi pentru cadouri;
    ornamente pentru Paşte şi Crăciun.
    aranjamente florale
    decoratiuni sala
    buchete de mireasa
    lumanari de cununie
    buchete flori