FLORĂRIA EXOTIC

Florarie Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FLORĂRIA EXOTIC - Doar Unu Florarie Galati. In categoria Florarie Galati promovam: Florarie, flori, aranjamente florale, buchetul miresei, lumanari de nunta, coroane flori, coroane funerare, jerbe funerare.


    Exprima-ti mesajul pe care vrei sa-l afle lumea, despre maretia evenimentului si farmecul locului in care doresti ca florile sa-ti fie alturi si sa completeze prin nobletea lor acele momente unice din viata ta.

         Decoratorul nostru floral va ofera consiliere pentru alegerea nuantelor si tipurilor de flori, pentru conceperea aranjamentelor si realizarea acestora, pentru a putea gasi cel mai potrivit mod de a da viata imaginatiei si dorintelor d-voastra.

    Orice mireasa isi doreste o nunta de poveste iar pentru implinirea visului e nevoie de aranjamente florale specifice tipului de nunta sau orice eveniment. Cand este vorba de realizarea buchetului de mireasa acesta trebuie sa fie unic si in acord cu personalitatea miresei. Daca in trecut florile de portocal erau cel mai des utilizate, fiind simbol al fertilitatii si norocului, in zilele noastre orice floare poate fi folosita pentru a crea un buchet de vis pentru mireasa perfecta si pentru a realiza aranjamente florale nunta pentru o nunta de poveste.

Servicii Florarie Galati

    pregătim buchetele pentru mireasă, domnisoare de onoare
    florile din pieptul nuntasilor
    lumânările nasilor
    cosurile cu flori
    paharele mirilor
    aranjamentele cu flori si esarfe de pe masini
    ornarea cu flori
    huse, esarfe, lumânări, si alte decoratiuni a restaurantului
    boltă cu flori
    esarfe si lumini la intrarea/iesirea din restaurant ori biserică