GARDENIA DECOR S.R.L.

Florarie Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GARDENIA DECOR S.R.L. - Doar Unu Florarie Odorheiu Secuiesc. In categoria Florarie Odorheiu Secuiesc promovam: Florarie, flori, aranjamente florale, buchetul miresei, lumanari de nunta, coroane flori, coroane funerare, jerbe funerare.


        Atunci cand organizezi un eveniment trebuie sa tii cont ca spatiul este un element esential care poate transforma totul. Pentru ca un eveniment sa impresioneze, fie ca este o petrecere, conferinta, lansare sau intrunire, ai nevoie de  cateva componente cat se poate de originale, cum ar fi aranjamentele florale pentru evenimente.

    Suntem o echipa de profesionisti, plini de creativitate, un nume in topul firmelor de specialitate, dornici sa va impartasim din experienta noastra.
    
       Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra.

       Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice eveniment de la reuniuni private pana la cele mai elaborate nunti.

Servicii Florarie Odorheiu Secuiesc

Va putem oferi:

    flori şi plante decorative;
    aranjamente florale pentru nunţi şi evenimente festive;
    coşuri cu flori;
    aranjamente funerare;
    coroane şi jerbe;
    lumânări de nuntă şi botez;
    pungi pentru cadouri;
    ornamente pentru Paşte şi Crăciun.