FUNERALIA

Funerare Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FUNERALIA - Doar Unu Funerare Calarasi. In categoria Funerare Calarasi promovam: Funerare, agentie funerara, pompe funebre, cimitire, traditii si obiceiuri, inmormantari, religii si culte, servicii funerare, coroane, jerbe, aranjamente cu flori natural, organizare parastase, manipulare sicriu.


    Un serviciu funerar nu este tocmai ceea ce vreunul dintre noi ne-am putea dori. Insa, in orice moment al vietii noastre, este posibil sa avem parte de el.

    Durerea familiilor, rudelor si prietenilor nostri nu are niciun echivalent. Tristetea lor nu poate fi compensata cu nimic, decat intr-o mica masura - prin decenta, sobrietate, profesionalism si eleganta. Este exact ceea ce noi putem oferi pentru ca cel mai misterios si nefericit moment al vietii sa fie trecut memorabil si demn.

    Va suntem alaturi cu servicii si produse ireprosabile! Din pacate, este tot ceea ce noi putem face!

    Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag este un moment dificil si greu de trecut pentru noi,cei ramasi in urma.

Servicii Funerare Calarasi

         Intocmim dosarele necesare pentru obtinerea ajutorului de inmormantare de la casa de pensii. Contravaloarea serviciilor prestate de catre noi poate fi efectuata dupa primirea ajutorului de deces.

        Stim ca este greu in aceste momente de durere sau va pregatiti sa treceti printr-o asemenea perioada dificila. De aceea, lasati-ne pe noi sa ne ocupam cu organizarea serviciilor funerare.    

         Serviciile noastre sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare corespunzatoare.  Suntem disponibili 24/24, asiguram inclusiv transportul, imbalsamarea, spalarea, imbracarea, barbieritul, toaleta decedatului, precum si sapaturi de gropi, depunere in cripte.

         Pentru asemenea momente, alegerea sicriului este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.Avem o gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate.De asemenea, o gama variata de accesorii specifice.