SC Brad Glass SRL

Geamgiu Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Brad Glass SRL - Doar Unu Geamgiu Bucuresti-Sector 1. In categoria Geamgiu Bucuresti-Sector 1 promovam: Geamgiu, montare geamuri, taiere geamuri, schimbat geamuri, schimbat oglinzi.


0724023873 - Dan

luni-vineri 8.00-18.00

sambata 8.00-13.00

duminica inchis

 

    Geamurile ferestrelor sau usilor pot fi: geamuri clare, geamuri cu model sau mate, Geamgiu Bucuresti Sector 1geamuri armate cu fir de otel, geamuri securizate, geamuri colorate, geamuri termopan confectionate cu sticla reflexiva, antiefractie sau cu tranfer termic scazut, geamuri curbate s.a.

    Geamgiul poate sa inlocuiasca geamuri pentru ferestre sau usi cu rama din lemn, metalica sau din PVC (geamuri termopan), a caror fixare se face cu chit, bagheta din lemn, metalica sau PVC.

    Amanarea schimbarii unui geam sau a unei oglinzi sparte, poate cauza raniri sau pagube materiale, find posibila desprinderea accidentala a bucatilor de sticla sparte. Colturile si marginile din sticla va pot cauza taieturi grave. Solicitati cat mai urgent un geamgiu, prima masura in cazul spargerii unui geam (oglinda) fiind restrictionarea accesului in zona si incercarea lipirii acestuia cu orice fel de banda adeziva, pentru prevenirea desprinderii bucatilor de sticla.

    Serviciul de schimbat (inlocuit) geamuri si oglinzi oferit de catre un geamgiu profesionist, va este necesar in cazul spargerii geamurilor de la ferestre, usi sau a oglinzilor.    Suntem o societate cu  traditie in acest domeniu de peste 50 de ani.

Servicii Geamgiu Bucuresti-Sector 1

  •     Slefuire geamuri / oglinzi orice grosime
  •     Geamuri securizate
  •     Inramari in regim de urgenta cu utilaje proprii

 

Noutati

Restaurari si curatari tablouri (rame, panze, etc.) - colaboram cu restauratori profesionisti!

Sipci pentru geam din lemn de tei.

Galerie foto