Desenweb

Informatician Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Desenweb - Doar Unu Informatician Baia Mare. In categoria Informatician Baia Mare promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


             Desenweb.ro este un proiect de servicii web in spatele caruia se afla o echipa tanara cu imaginatie specializati in crearea de site-uri web de prezentare, portaluri si magazine online, precum si promovarea acestora pe internet.

             De-alungul timpului proiectele noastre s-au diversificat si bineinteles pretentiile pe care le avem de la noi insine au crescut. Nu e de mirare ca, si noi inca citim, studiem si continuam sa invatam.
             Pornind de la motto-ul: Impreuna desenam internetul! depunem eforturi pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa obtina un maxim de succes in mediul online, iar portofoliul nostru demonstreaza ca intelegem ceea ce facem.

desenweb1_400

Servicii Informatician Baia Mare

          Dispunem de numeroase cunostinte in domeniul tehnologiei ca sa venim in intampinarea clientilor care doresc sa-si imbunatateasca imaginea firmei lor atat din punct de vedere virtual cat si fizic.

  • Realizare site - Pagini web de prezentare sau magazine online.
  • Aplicatii mobile - Aplicatii pentru smartphone compatibile iOS sau Android.
  • Identitate vizuala - Design logo-uri firme, carti de vizita, bannere, flyere sau afise.
  • Gazduire web - Hosting pe servere dedicate din Romania.
  • Administrare site - Dispunem de timpul necesar ca sa ne ocupam de site-ul dvs.
  • Suport tehnic - Raspundem problemelor aparute de ordin hardware sau software.
  • Solutii IT - Adaptam tehnologia la nevoile business-ului tau.

Galerie foto