Logic Ecomsol

Informatician Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Logic Ecomsol - Doar Unu Informatician Braila. In categoria Informatician Braila promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


         Prestam servicii de web development si web design, va ajutam la implementarea unui marketing online eficient si rentabil, si realizam creatii grafice de exceptie!
         Cu noi nu veti avea intarzieri, dintr-un motiv foarte simplu: toate proiectele de web design se iau si se executa intr-o ordine.
         Nu vom putea concura la preturi cu studentii care presteaza servicii de web design pentru a se intretine, sau cu cei care fac web design in timpul liber. Insa, daca ne comparam cu firmele de web development, va putem garanta cele mai mici preturi pentru un proiect dezvoltat si optimizat corect.logicecom_4_400

Servicii Informatician Braila

  • Responsive Web Design - Daca pana acum “Responsive Web Design”  era o optiune, de acum incolo este o obligativitate. Cream site-uri adaptabile oricarui tip de display, layout-ul site-ului modificandu-se in functie de rezolutia display-ului pe care este vizualizat.
  • Social Media - Principalul avantaj al retelelor sociale este ca va dau acces la un instrument foarte valoros de marketing: conceptul de reclama “word of mouth”. Combinand asta cu faptul ca pentru noul algoritm Google Penguin 2.0 content marketing-ul este extrem de important pentru o clasare buna in rezultatele cautarilor, putem afirma cu certitudine ca prezenta si postarile constante si de calitate pe retelele sociale sunt obligatorii pentru orice companie!
  • Identitate vizuala - Primul lucru pe care il vad potentialii clienti la afacerea dumneavoastra este logo-ul. Stim cu totii ca prima impresie conteaza si este greu de schimbat. Fiti sigur ca oferiti clientilor un logo care sa spuna cat mai mult din filozofia companiei dumneavoastra. Alegeti culori reprezentative si aplicati acelasi stil pe diverse materiale.

 

Galerie foto