Prologue

Informatician Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Prologue - Doar Unu Informatician Bucuresti-Sector 1. In categoria Informatician Bucuresti-Sector 1 promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


        De ce Prologue? Pentru ca stim ca succesul unui proiect consta in planificarea sa riguroasa. Pentru ca tratam fiecare proiect ca pe o noua oportunitate, cand inceputul este un punct esential in stabilirea succesului, iar implicarea este la nivelul tuturor departamentelor care, in mod egal, compun o agentie web. Pentru ca avem o atitudine prevntiva, menita sa elimine pierderea de timp si bani pentru clientii nostri, iar eliminarea ambiguitatilor ne ofera un punct de plecare in conformitate cu dorintele, necesitatile si bugetul clientilor nostri. Pentru ca stim ca totul trebuie sa fie perfect si de aceea suntem pregatiti sa imbunatatim si sa remediem, gestionand eficient si eficace orice situatie aparuta pe parcursul dezvoltarii proiectelor.

        Valorile  pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri sunt sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostr

Servicii Informatician Bucuresti-Sector 1

 

Ecommerce

     Comertul electronic din Romania nu mai este deloc o noutate. De ce? Pentru ca provoaca piata romaneasca la un rulaj de sute de milioane de euro anual, oferind astfel o imagine clara asupra interesului romanilor vizavi de cumparaturile online.

ecommerce

Aplicatii iPhone/iPad

     Nu ratati revolutia smartphone-urilor! Oamenii petrec mai mult timp cu smartphone-ul lor, decat cu partenerul lor, familia sau rudele. Facebook, Twitter, WhatsApp, Evernote… Acest lucru inseamna ca aplicatiile de mobil ar trebui sa fie o parte integranta a mixului de comunicare. Aplicatiile sunt dezvoltate special pentru smartphone-uri si, prin urmare, functioneaza mult mai bine decat un website mobil sau un website normal accesat dintr-un browser mobil.

apps

Newsletter

     Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate direct de ceea ce promovati dumneavoastra in zona online. Newsletterul are rolul esential de a oferi mereu informatii relevante nisei dvs, pentru ca altfel, indiferent de expunerea dumneavoastra in mediul online, vechii clienti, multumiti sau nu, vor uita cu cine au intrat in contact si vor cauta alte companii care sa le serveasca nevoile. Evitati acest scenariu, apeland la cea mai sigura si stabila modalitate de comunicare cu acestia!

newsletter11024x621800x485_400