KHROMA WEBDESIGN

Informatician Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre KHROMA WEBDESIGN - Doar Unu Informatician Cluj Napoca. In categoria Informatician Cluj Napoca promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


      Scopul echipei Design19 este de a oferi partenerilor nostri o experienta online remarcabila, cu o eficienta garantata si cu un cost rezonabil.

      Ne place diversitatea; lucram cu brand-uri din domenii diferite, creand si dezvoltand strategii comerciale in mediul online si sisteme web care garanteaza succesul in domeniul de interes.

      In spatele agentiei KHROMA WEBDESIGN se afla o echipa de oameni pasionata de creatie si dezvoltare, tanara si dornica de afirmare.

design191_400

Servicii Informatician Cluj Napoca

  • Creativ design

-Web design                                                                                                   

-Logo si identitate vizuala

-Banere si materiale promotionale

  • Development

-Sebsite development

-Solutii e-commerce

-Aplicatii Facebook

  • Online Marketing

-SEO

-ADWords

-Social Media

-E-mail Marketing

      Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de site-uri care exista la ora actuala pe Internet. Insa aici intervine echipa Design19.Noi avem capacitatea de a iti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de echipa Design19 pana la ora actuala vorbesc de la sine.

     

des193_400_01

Galerie foto