YAL DESIGN

Informatician Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre YAL DESIGN - Doar Unu Informatician Constanta. In categoria Informatician Constanta promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


        Suntem suficient de mici pentru a fi mandri de proiectele mici si atat de experti incat sa ne asumam proiecte de orice dimensiune.Scopul nostru este sa realizam solutii inteligente, folosind tehnologii de ultima ora, care vor ajuta la cresterea afacerii dumneavoastra.

         La demararea oricarui proiect, echipa Yal design, asculta nevoile dumneavoastra si elaboram un plan, incercam sa gandim in avans si regandim problemele care apar de-a lungul drumului si cream solutii personalizate folosind tehnologii de ultima generatie.

         Echipa Yal design doreste sa ajute cat mai multe companii, din toate mediile locale atat din zonele urbane cat si din cele limitrofe, sa se promoveze, avand in vedere ca tot mai multe business-uri se muta pe internet.

         Agentia YAL design este formata dintr-o echipa tanara, dinamica si ambitioasa, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul fiind atuurile noastre

echipayal_400

Servicii Informatician Constanta

  • Web Design - Echipa Yal Design ofera cele mai bune solutii, in functie de nevoile clientului, folosind tehnologii de ultima generatie.Fie ca este vorba despre o platforma de anunturi online, un magazin online care sa va ajute sa va vindeti produsele, sau un site de prezentare a afacerii a afacerii dumneavoastra, Yal Design sta la dispozitia clientului, gata sa transforme orice proiect in realitate.
  • Aplicatii Web - In ziua de azi, rapoartele si statisticile ajuta la perfectionarea diferitelor actiuni.Conform specificatiilor clientului, Yal Design poate crea orice sistem ERP , CRM, SCM, evidente, rapoarte si statistici folosind sisteme de securitate avansate.
  • Aplicatii Mobile - Statisicile arata ca, la nivel mondial, sunt peste un miliard de utilizatori de SMARTPHONE.Yal Design creaza aplicatii atat pentru IOS cat si pentru ANDROID care sa la promovarea afacerii dumneavoastra pe aceste platforme.
  • Gazduire Web - Yal Design ofera solutii inovatoare, anti-spam, securitate sporita si sistemul anti-DDOS, sistem de back-up ce permite reperarea datelor in orice moment.Yal Design detine servere de ultima generatie situate in cel mai mare Datacenter din Romania.
  • Email Marketing - Platforma de Email markentig Yal Desgn avantajaza, prin faptul ca ofera  posibilitatea de a transmite ultimile noutati si oferte clientilor dumneavoastra
  • .Solutii de Marketing - prin acest serviciu, Yal Design va ajuta sa cresteti numarul de vizitatori si de clienti pe site, ducand implicit la cresterea veniturilor companiei dumneavoastra.In decursul anilor, Yal Design, a creat zeci de campanii de marketing Google Adwords si Facebook Ads.

Galerie foto