RedZebra

Informatician Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RedZebra - Doar Unu Informatician Galati. In categoria Informatician Galati promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


       Bine ati venit pe Red Zebra . Red Zebra s-a specializat in dezvoltarea de aplicatii web si web design desfasurandu-si activitatea in Galati si Braila.

       "Scopul Red Zebra este sa produca site-uri si aplicatii web, care pot creste cu clientu, bazandu-ne pe idea generala ca site-urile si aplicatiile web pot fi personalizate in functie de nevoile clientului".

redzebra2_400

Servicii Informatician Galati

  • Branding
  • Design
  • Programare

       RedZebra Webdesign este o marca a Triveo Media AD, agentie creatie, design, firma dezvoltare software, programare, cu peste 3 ani prezenta in Romania.  

       Agentia noastra este formata dintr-o echipa tanara, creativa, formata din designeri, programatori, copywriteri si account manageri. Echipa este formata din specialisti in web design, design print, design aplicatie, programare web, dezvoltare aplicatii online, ilustratii, dtp, programare, animatie flash, administrare retea, specilisti in marketing si PR a caror experienta poate deveni pentru firma sau agentia dumneavoastra un avantaj major de piata. Firma nostra ajuta clientii in dezvoltarea afacerilor lor. RedZebra este o agentie de creatie puternica, tanara si entuziasta, o firma in crestere si dezvoltare.
      Suntem deschisi si receptivi, ne plac provocarile si nu renuntam niciodata la un proiect. Lucram in stransa relatie cu clientul pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica si vizuala.

      Tratam cu acelasi profesionalism proiectele mici, design de logo, design de print, flyer, mapa de prezentare, cu care tratam si proiectele mari, site-uri de prezentare, site-uri corporate, realizare magazine online, prezentari interactive, branding complet, dezvoltare manual de identitate sau o campanie de publicitate online.

Galerie foto