Dianys Media Solutions

Informatician Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dianys Media Solutions - Doar Unu Informatician Iasi. In categoria Informatician Iasi promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


     Inca de la infiintare, ne-am propus sa fim eficienti si sa oferim tuturor clientilor solutia optima de realizare site web, indiferent de nivelul la care acestia se aflau, dar inainte de orice, suntem oameni pasionati de ceva. Iar acel ceva se reflecta in fiecare proiect facut pentru tine – realizare site web.

     Astfel, ne prezentam in fata dumneavoastra nu numai ca un dezvoltator de site-uri web.

     Extinderea sau promovarea unei afaceri pe internet, de obicei pare un lucru simplu, dar acesta nu poate fi realizat fara o echipa experimentata si serioasa.
     In spatele firmei Dianys Media Solutions se afla o echipa de oameni pasionata de creatie si dezvoltare, tanara si dornica de afirmare, si cu capacitatea de a transforma orice proiect in realitate.Proiectele realizae pana acum de noi sunt cea mai buna carte de vizita a noastra.

dianyys_media_gazd_web_400_02

 

Servicii Informatician Iasi

  •       Promovare SEO si optimizare-acest serviciu se refera la optimizarea diferitelor situri, astefel incat acestea sa apara in primele rezultate ale principalelor motoare de cautare pe internet cu ajutorul diferitelor cuvinte cheie.Dianys Media Solutions are echipa cu calitatile necesare indeplinirii acestor sarcini.
  •       Publicitate online-Dianys Media Solutions se numara printre putinele companii de pe piata autohtona, ce pune la dispozitia clientului reteaua noastra interna de situ-ri, oferind astfel oportunitatea de promovare online a diferitelor afaceri.
  •       Realizarea magazin online-Dianys Media Solutions, pune la dispozitia clientilor sai, serviciul prin care se poate crea un magazin (shop) online.Punem la dispozitie si un sistem inteligent de promovare, astfel incat clientii sa ajunga usor la magazinul dumneavoastra.
  •       Gazduire Web-Dianys Media Solutions ofera la momentul actual cele mai bune servicii de web design, reusind astfe sa vindem gazduire web pentru o parte din websit-ul Kiss Fm cat si pentru Bit Defender.Echipa noastra IT este disponibila 24/7 pentru rezolvarea oricarei probleme.

 

 

Galerie foto