RedWeb Media

Informatician Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RedWeb Media - Doar Unu Informatician Ploiesti. In categoria Informatician Ploiesti promovam: Informatician, cursuri calculatoare, calculatoare, HTML, CSS, PHP, Java, Pearl, C++, Ruby, Bugsys.


         Suntem o echipa experimentata de web design din Ploiesti, specializata in realizarea de site-uri web profesionale, optimizarea lor pentru motoarele de cautare, mentenanta de site-uri web si alte servicii web conexe.

         Web design-ul profesional trebuie sa accentueze succesul afacerii tale, sa creeze interes pentru produsele sau servicile oferite, sa consolideze increderea clientilor, iar toate acestea sa se concretizeze in vanzari si in profit.

         De ce website facut de RedWeb? Pentru ca vei beneficia de un pachet complet de servicii oferit de profesionisti in domeniu. Ne recomanda atat clientii din portofoliul nostru cat si rapiditatea executiei, profesionalismul si calitatea lucrarilor executate. Ne recomanda pasiunea si entuziasmul puse in fiecare lucrare.

Servicii Informatician Ploiesti

  • Web design - Web design-ul reprezinta partea grafica a unei pagini web. Mai multe pagini formeaza un site iar design-ul trebuie sa fie coerent si sa denote profesionalism. Mai mult de atat site-ul este reprezentarea online a afacerii tale, de aceea web design-ul trebuie realizat de o echipa profesionista. Puteti vedea cateva din lucrarile noastre pentru a va convinge.
  • Optimizare web - Optimizarea pentru motoarelele de cautare SEO reprezinta procesul de imbunatatire a calitatii si cantitatatii traficului unui site web, trafic natural adus de motoarele de cautare sau de pe directoare specifice domeniului in care o societate activeaza - Google, Yahoo, Msn, Ask samd.
  • Aplicatii web - Aplicatiile web genereaza dinamic o serie de documente web suportate de browsere. Pentru a putea functiona, este necesara existenta unui server web capabil sa interpreteze limbaje PHP, ASP, ASP.NET, CGI sau JSP si a unui server de baze de date MySQL, PostgreSQL sau MS SQL.
  • Gazduire web - Gasirea celei mai bune solutii de gazduire reprezinta un factor important pentru succesul unui web site sau aplicatie web ce vor fi realizate. In alegerea hostingului trebuiesc avute in vedere elemente precum: server uptime, tehnologii server side, capacitatea serverului, platforma folosita, conexiunea la internet, anduranta sistemului, solutiile de backup.
  • Consultanta web - Iti stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebare. De la alegerea domeniului, a servelor pentru gazduire, a tehnologiilor folosite, la realizarea web design-nului, optimizarea si promovarea site-ului, fiecare detaliu este important pentru a avea succes online.

Galerie foto