Proiectare, Montaj - S.C. Nagelin Service S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Baia Mare Sighetu Marmatiei Borsa Baia-Sprie Viseu de Sus Targu-Lapus Seini Somcuta Mare Ulmeni Tautii Magheraus Cavnic Salistea de Sus Dragomiresti

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proiectare, Montaj - S.C. Nagelin Service S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Baia Mare Sighetu Marmatiei Borsa Baia-Sprie Viseu de Sus Targu-Lapus Seini Somcuta Mare Ulmeni Tautii Magheraus Cavnic Salistea de Sus Dragomiresti - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Baia Mare. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Baia Mare promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


  Compania  S.C. Nagelin Service S.R.L. a fost infiintata in anul 2010 avand ca obiect de activitate proiectarea si montajul instalatiilor de gaze naturale si a instalatiilor termice. Suntem o societate cu capital integral romanesc. Convingerea noastra ferma este ca obiectivele pot fi atinse numai prin cooperare si respect reciproc.

  Suntem o companie in plina dezvoltare, cu o experienta care ne recomanda si datorita careia puteti sa fiti sigur de calitatea serviciilor si de promptitudinea cu care acestea vor fi efectuate. Precizie, profesionalism si calitate sunt cuvinte care ne definesc.

  Succesul firmei noastre depinde de o continua imbunatatire a serviciilor pe care le oferim, iar din acest motiv dezvoltam în mod constant procesele noastre tehnico-economice pentru a oferi servicii de prima clasa, in stransa legatura cu Dumneavoastra.
  In ceea ce priveste dotarea tehnica, S.C. Nagelin Service S.R.L. s-a preocupat permanent de achizitionarea de echipamente, aparate şi materiale nepoluante, cu calitati tehnice superioare din punct de vedere al sigurantei în exploatare si al fiabilitatii iar datorita profesionalismului de care dam dovada impreuna cu inginerii nostri autorizati oferim fiecarui potential client cele mai bune solutii rezultate din atentie si responsabilitate de inalta calitate.

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Baia Mare

   S.C. Nagelin Service S.R.L. autorizata A.N.R.E. si I.S.C.I.R. va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Instalatii gaze naturale:

   Instalatia de gaze este formata din partea de distributie (conducta si bransament) si instalatia de utilizare (partea vizibila a instalatiei care deserveste obiectivul ce trebuie alimentat). 
In domeniul instalatiilor de gaze naturale, S.C. Nagelin Service S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:

  •    - consultanta de specialitate;

  •    - proiectarea, avizarea si executia instalatiilor noi pentru consumatori industriali si casnici care nu sunt alimentati cu gaze naturale;

  •    - proiectarea, avizarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale pentru apartamente situate in imobile cu contorizare comuna;

  •    - proiectarea, avizarea si executia modificarilor in cadrul instalatiilor existente (renominalizare, marire, modificare traseu);

  •    - montarea contoarelor pasante in apartamentele blocurilor cu contorizare comuna pentru stabilirea consumului la masina de aragaz;

  •    - asigurarea de mentenanta prin efectuarea de revizii si verificari autorizate, conform legislatiei in vigoare si asigurarea interventiilor de urgenta in cazul constatarii pierderilor de gaze.   

   Instalatii termice:

   Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice rezidentiale si industriale in conformitate cu normele europene si tinand cont tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.

     In domeniul instalatiilor termice si sanitare, S.C. Nagelin Service S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:

  •    - proiectare si executie debransare de la sistemul comun de termoficare;

  •    - proiectare si executie instalatii termice pentru cladiri civile si industriale;

  •    - remediere defectiuni intalnite in instalatii termice - sanitare existente;

  •    - consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare.

Galerie foto