S.C. Instalații Servis Dănilă S.R.L. - Verificări Tehnice Periodice Vaslui Verificări Instalații Gaze Proiectare Montaj Execuție Punere în Funcțiune Instalații Gaze Bârlad Vaslui Huși Negrești Murgeni

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Instalații Servis Dănilă S.R.L. - Verificări Tehnice Periodice Vaslui Verificări Instalații Gaze Proiectare Montaj Execuție Punere în Funcțiune Instalații Gaze Bârlad Vaslui Huși Negrești Murgeni - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Barlad. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Barlad promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


   S.C. Instalații Servis Dănilă S.R.L. este compania ce activeaza in domeniul instalatiilor de gaze naturale si apa/canal, autorizata I.S.C.I.R. si A.N.R.E.  
   Serviciile oferite se bazeaza pe urmatoarele principii:
   - un raport bun intre calitatea lucrarilor ce trebuie executate si pretul final al acestora;
   - permanenta pregatire profesionala a personalului indiferent de nivelul ierarhic la care acestia se afla;
   - o dotare tehnico-materiala in deplina concordanta cu obiectivele propuse de catre firma si tinand cont de exigentele pietei;
   Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati: 0235 421 182​ -  (Barlad, str. Ioan Popescu, Nr. 43)

 

 123456_400

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Barlad

   S.C. Instalatii Servis Danila S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:
   - executie instalatii termice, sanitare, canalizari, alimentari cu apa;
   - montat centrale termice murale, cazane pe combustibil solid, lichid, gazos;
   - executie lucrari de instalatii utilizare gaze naturale;
   - proiectare instalatii de utilizare gaze naturale;
   - lucrari de verificari si revizii la instalatiile de utilizare a gazelor naturale in baza protocolului de colaborare cu E – ON GAZ;
   - verificari tehnice periodice la central termice cu puteri de pana la 400 kw conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 / 2010;
   - diverse lucrari de amenajari interioare, zidarii, finisaje, gresie, faianta.
   Societatea este autorizate I.S.C.I.R. si A.N.R.E. (domeniul instalatiilor de utilizare gaze naturale).
   Certificare ISO 9001 – 2008 – Manualul de management al calitatii.
   Personal autorizat pe specialitati:
   - sudor OL, autogen;
   - operator service atestat de furnizori de echipamente diversi;
   - instalatori gaze natural autorizati pentru proiectare instalatii utilizare si executie instalatii de utilizare.
 
      Specializată în proiectarea şi execuţia lucrărilor de racordare la sistemul de gaze naturale,  S.C. Instalatii Servis Danila S.R.L oferă clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri. Oferta de servicii se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice care doresc să-şi amenajeze, modernizeze sau asigure locuinţele, cât şi instituţiilor de stat, întreprinderilor industriale, sediilor de firme, restaurantelor, şcolilor, spitalelor, societăţilor de construcţii, comercianţilor, clienţii noştri beneficiind de calitatea, promtitudinea, profesionalismul şi nu în ultimul rând de preţurile rezonabile practicate de compania noastră. Managementul societăţii este concentrat pe oferirea unor servicii complete beneficiarilor care doresc să aibă confort optim în locuinţe şi/ sau în sediile unde îşi desfăşoară activitatea.
 Verificări-revizii tehnice periodice

   VERIFICAREA TEHNICĂ PERIODICĂ A INSTALAŢIILOR DE GAZE LA FIECARE 2 ANI
   În conformitate cu normativul în vigoare NTPEE 04/2008, la fiecare 2 ani beneficiarii instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale sunt obligaţi să efectueze verificarea acestora pentru a preveni eventualele probleme. Preţul pentru verificarea tehnică poate varia în funcţie de dificultatea şi remedierile necesare instalaţiei. Suplimentar puteţi solicita verificarea instalaţiei ori de câte ori consideraţi că este necesar.
   REVIZIA TEHNICĂ A INSTALAŢIILOR DE GAZE NATURALE LA FIECARE 10 ANI
   Beneficiarii instalaţiilor de gaze naturale sunt obligaţi, ca la fiecare 10 ani, să asigure revizia acestora apelând la serviciile firmei noastre şi ale specialiştilor noştri din domeniul gazelor naturale. Avariile şi intervenţiile rapide se anunţă în timp util pentru ca echipele specializate din cadrul firmei noastre să poată interveni imediat. Utilitatea intervenţiilor de verificare şi revizie sunt:
   • Depistarea eventualelor scăpări de gaze;
   • Remedierea la timp a problemelor constatate în timpul intervenţiei;
   • Confirmarea siguranţei în exploatarea a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale;
   • Stabilirea gradului de uzură a instalaţiei şi cererea de remediere sau înlocuire a acesteia în vederea prevenirii unor accidente;
   • Verificarea conformităţii instalaţiei de utilizare şi a accesoriilor acesteia cu normativul în vigoare.
   Instalaţii gaze - PROIECTARE
   Obligatoriu pentru orice modificare adusă instalaţiilor de gaze şi pentru demararea lucrărilor de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, proiectul  care cuprinde traseul întregii instalaţiei de gaze naturale, consumatorii de combustibili gazoşi existenţi sau nou montaţi în imobile şi memoriu tehnic al lucrării. Odată proiectat de către un inginer specializat, proiectul trece printr-o serie de verificări efectuate de personal autorizat în domeniul gazelor şi de către specialiştii operatorului de gaze. Preţul unui proiect de gaze cuprinde obţinerea tuturor documentelor emise de furnizorul de gaze: obţinerea aprobării de racordare la reţeaua de gaze, expertiza I.G. (verificarea proiectelor), expertiza I.G. (verificarea proiectelor), plata avizării dosarului impusă de furnizorul de gaze (expertiza MLPTL).
   INSTALAŢII INTERIOARE
   RECEPŢIA TEHNICĂ ŞI PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE LA TERMINAREA LUCRĂRILOR
   Recepţia tehnică şi punerea în funcţiune a lucrărilor din cadrul sistemelor de alimentare cu gaze naturale se face de către un specialist autorizat A.N.R.E. printr-un document scris, la finalul lucrărilor fizice.
   Contoare fiscale
   Contoarele fiscale se montează de către reprezentaţii furnizorului de gaz şi se pun în funcţiune în colaborare cu un specialist autorizat A.N.R.E. prin proces verbal de recepţie tehnică a instalaţiei de utilizare, proces verbal de punere în funcţiune a instalaţiei de utilizare gaze naturale. Clienţii care optează pentru contorizare individuală beneficiază de avantajele unei evidenţe exacte a consumului de gaze naturale şi astfel vor putea autociti şi plăti exact consumul specificat pe contor fără a mai fi nevoiţi să conteste facturile emise de furnizor. Contoarele fiscale sunt de diferite tipuri şi se aleg în funcţie de debitul de gaz al instalaţiei:
   • CONTOARE ULTRASONICE: sunt dispozitive de măsurare electronice fără piese mecanice în mişcare. Ele sunt caracterizate de răspunsul imediat la modificările de flux şi nu au pierderi de presiune. Acestea sunt prin urmare, deosebit de adecvat pentru reglementarea de procese, precum şi pentru măsurarea unei largi game de gaze combustibile şi non-combustibile.
   • CONTOARE MECANICE: disponibile cu cuplaj coaxial sau racorduri separate în carcasă de oţel.
Contoarele se asigură de către furnizorul de gaz, cu sigiliu pentru evitarea fraudelor ce beneficiază montare gratuită. Se poate renunţa la contorul de gaze dacă la adresa clientului se întrerupe sau anulează furnizarea cu gaze naturale.
   Senzori şi electrovalve
   Echipamentele de protecţie sunt formate din senzor şi electrovalve şi sunt obligatorii în imobilele cu consumatori de tip maşină aragaz şi/ sau alte aparate cu flacără liberă. Rolul pe care fiecare dintre componentele echipamentului îl are, este de importanţă maximă pentru siguranţa dumneavoastră şi a persoanelor din jur astfel încât senzorul de gaze este special conceput pentru detectarea scurgerilor de gaze emanate de focurile instalate indiferent de cantitatea acestora, iar electrovalva întrerupe automat (chiar şi în lipsa dumneavoastră) furnizarea de gaze, de la ieşirea din contorul fiscal până la consumatorii din imobil.
   Instalaţii termice
   Asiguram un montaj de calitate, conform legilor şi normativelor în vigoare. Oferim consultană în alegerea unui model de centrală termică precum şi în dimensionarea centralei, calculul pentru aflarea puterii termice necesară centralei pentru încălzirea căminului.
   Instalaţii sanitare
   Vă oferim soluţii tehnice de proiectare si executăm lucrări de instalaţii sanitare pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuinţe, spaţii comerciale, etc.) Lucrăm cu cele mai bune produse care ne aduc un confort mărit şi au o lungă durată de viaţă.

Galerie foto