S.C. Euro Gaz Construct S.R.L.

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Euro Gaz Construct S.R.L. - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Bucuresti-Sector 1. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Bucuresti-Sector 1 promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


   S.C. Euro Gaz Construct S.R.L.  este o companie  cu o experienta vasta in domeniul instalatiilor de gaze naturale si instalatiilor termice avand un personal dinamic, calificat si bine pregatit profesional. Inca de la infiintare, societatea noastra a fost autorizata de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), fiind in stransa legatura cu principalii operatori de distributie gaze naturale.

   Serviciile noastre sunt foarte variate si flexibile, adaptabile oricarui client ce ne solicita ajutorul. Specialistii nostri va pot indruma in tot procesul de realizare al proiectului dumneavoastra - de la consultanta, proiectare pana la executie si montaj. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare client in parte si alegem solutia optima necesara acestuia.

centralee_400_01

   

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Bucuresti-Sector 1

   Compania S.C. Euro Gaz Construct S.R.L. va pune la dispozitie urmatoarea gama de servicii:
   Instalatii gaze naturale:
   Instalatia de gaze este formata din partea de distributie (conducta si bransament) si instalatia de utilizare (partea vizibila a instalatiei care deserveste obiectivul ce trebuie alimentat). 
   In domeniul instalatiilor de gaze naturale, S.C. Euro Gaz Construct S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:
   - consultanta de specialitate;
   - proiectarea, avizarea si executia instalatiilor noi pentru consumatori industriali si casnici care nu sunt alimentati cu gaze naturale;
   - proiectarea, avizarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale pentru apartamente situate in imobile cu contorizare comuna;
   - proiectarea, avizarea si executia modificarilor in cadrul instalatiilor existente (renominalizare, marire, modificare traseu);
   - montarea contoarelor pasante in apartamentele blocurilor cu contorizare comuna pentru stabilirea consumului la masina de aragaz;
   - asigurarea de mentenanta prin efectuarea de revizii si verificari autorizate, conform legislatiei in vigoare si asigurarea interventiilor de urgenta in cazul constatarii pierderilor de gaze.
   Instalatii termice si sanitare:
   Compania noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice rezidentiale si industriale in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.
   In domeniul instalatiilor termice si sanitare, S.C. Euro Gaz Construct S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:
   - proiectare si executie debransare de la sistemul comun de termoficare;
   - proiectare si executie instalatii termice pentru cladiri civile si industriale;
   - remediere defectiuni intalnite in instalatii termice;
   - consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare.
gazee_400

 

 

Galerie foto