S.C. Corsem Impex S.R.L.

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Corsem Impex S.R.L. - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Campulung Moldovenesc. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Campulung Moldovenesc promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


 

0752.066.023 

office@corsem.ro

corsemimpex@yahoo.com

PROGRAM:

Luni-Vineri: 8.00-16.00 

Sambata-Duminica: INCHIS

 

   Cu o experienţă de peste 20 de ani, firma noastă are ca domeniu de activitate proiectarea şi execuţia instalaţiilor de gaz metan, sanitare, termice, canalizare şi aducţiuni apă. Deţinem certificatele de managementul calităţii ISO 9001, ISO14001 respectiv ISO 18001.
   Comercializăm echipamente de încălzire, montare şi reparaţii instalaţii termice, autorizarea funcţionării centralelor, verificări tehnice periodice, instalaţii gaz metan, autorizări gaze, instalaţii termice, instalaţii sanitare, materiale de construcţii, certificări.
   Oferim consultanţă de specialitate, ofertare şi comercializare echipamente de încălzire şi sanitare, instalare / montare instalaţii şi centrale termice, punere în funcţiune centrale termice, service - reparaţii şi întreţinere instalaţii şi centrale termice, autorizarea funcţionării centralelor termice şi verificări tehnice periodice, cazane abur, montare cazane abur apă fierbinte, cazane de mare putere şi industriale.
   Compania noastra este autorizată pentru producerea și montarea de stații de reglare măsurare.
SRMP (STATIE REGLARE MĂSURARE PREDARE) este ansamblu de aparate ,armaturi și accesorii montate într-o construcție proprie de tip cofret metalic. Asigură filtrarea, reglarea masurarea gazelor naturale.
   Prin intermediul SRMP gazele trec din rețeaua de repartiție (presiune înaltă) în rețeaua de distribuție (presiune redusă sau joasă). Oferim de la studii de fezabilitate pentru rețele de distribuție, până la producere SRM/SRS și montaj.

 

1_400_05

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Campulung Moldovenesc

 

Proiectare și execuție Stații Reglare Măsurare de înaltă presiune

 

SRM/SRS
   Compania noastra este autorizată pentru producerea și montarea de stații de reglare măsurare.
SRMP (STATIE REGLARE MĂSURARE PREDARE) este ansamblu de aparate ,armaturi și accesorii montate într-o construcție proprie de tip cofret metalic. Asigură filtrarea, reglarea masurarea gazelor naturale.
   Prin intermediul SRMP gazele trec din rețeaua de repartiție (presiune înaltă) în rețeaua de distribuție (presiune redusă sau joasă).
   Oferim de la studii de fezabilitate pentru rețele de distribuție, până la producere SRM/SRS și montaj.
   Cu o experiență de peste 27 de ani, certificări ISO, autorizații, echipa noastră este pregătită în orice moment pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

 

Proiectare și execuție sisteme de distribuție gaze naturale

 

Întocmire studii de fezabilitate
   Studii de fezabilitate privind ‘Înființare rețea de distribuție gaze naturale’ ce cuprinde măsurători topografice și întocmire Studiu Topografic, Studiul Geotehnic și obținerea avizelor de principiu.
   Compania noastră are peste 27 de ani de experiență în domeniu, mii de clienți mulțumiți și nenumărate proiecte duse la bun sfârșit.
   În toamna anului 2020, s-a pus în funcțiune rețeaua de distribuție gaze naturale în com. Moara, jud. Suceava.
   CORSEM este autorizată de către ANRE pentru proiectarea și execuția instalațiilor de utilizare, a sistemelor de distribuție (extindere/dezafectare/înființare de distribuții gaz noi/devieri de conducte și racorduri) precum și pentru lucrări în sistemul de transport.

 

Instalații termice

 

Execuție instalații termice
   Compania noastra proiectează și realizează instalații interioare și exterioare termice și de alimentare cu apă rece și caldă pentru consum menajer.
   Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate
-țevi și fitinguri metalice
-țevi din oțel
-fitinguri zincate, fitinguri din fontă
-Țevi și fitinguri din materiale plastice
-țevi și fitinguri din polietilena si PEXAL
-țevi și fitinguri din policlorura de vinil neplastificată (PVC)
-țevi și fitinguri din polipropilena
-obiecte sanitare, armături și accesorii
   CORSEM este autorizată de către ANRE pentru proiectarea și execuția instalațiilor de utilizare, a sistemelor de distribuție (extindere/dezafectare/înființare de distribuții gaz noi/devieri de conducte și racorduri) precum și pentru lucrări în sistemul de transport.
   Vă oferim o soluție completă de la proiectarea instalației de utilizare gaze naturale, execuție instalație gaze naturale până la execuție și montaj instalație termică. Avem personal autorizat pentru punerea în funcțiune a centralelor termice pe care le furnizăm precum și verificări tehnice periodice
   Avem în stoc o gamă largă de modele de centrale termice.
   Printre brandurile pe care le avem enumerăm:
-Motan
-Vaillant
-Ariston
-Baxi

 

V.T.P. - Verificări Tehnice Periodice


   Ştim că ziua nu are suficiente ore pentru tot ceea ce îţi propui, că totul pare complicat, iar lista cheltuielilor este din ce în ce mai lungă. Cu toate acestea, nu există un motiv suficient de bun pentru a ignora siguranţa ta şi a familiei, mai ales că reviziile şi verificările  tehnice obligatorii pentru instalaţia de gaz şi centrala termică sunt mai simple decât crezi.
   Este important să ai alături specialişti care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Cu ofertele Corsem verificările şi reviziile sunt realizate corect, în timp şi de personal autorizat ANRE şi ISCIR. Pentru a te asigura că realizezi serviciile tehnice obligatorii în timp util fii atent la informările pe care ți le transmitem sau reţine că:
verificarea periodică a instalaţiei de gaz şi a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere
revizia periodică a instalaţiei de gaz se realizează la maximum 10 ani, dacă nu a mai fost folosită de peste 6 luni, după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia sau la cerere
Lege aplicabilă
   Conform Legii Nr. 64 din 21.03.2008, completată cu Ordonanța Nr. 22 / august 2010 privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil, publicată în MO Nr. 240 / 27 martie 2008 și MO Nr. 606 / 26 august 2010, toți utilizatorii deå centrale termice sunt obligați să obțină autorizația de funcționare și verificarea tehnică periodică a centralei. Operațiunea de verificare se efectuează cel mult o data la 2 ani.

Lista cu proceduri care se execută:
-Verificarea existenţei „Livretului aparatului
-Verificarea integrităţii aparatului şi a menţinerii condiţiilor iniţiale de instalare
-Activități de curățare a aparatului, dacă este necesar (acestea se fac la un cost suplimentar fata de costul de verificare, în funcție de operațiunile necesare de efectuat);
-Verificarea şi reglarea instalaţiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, cu eficienţa indicată de producător;
-Analiza gazelor arse şi verificarea încadrării valorilor în limitele admise;
-Verificarea funcţionării corecte a dispozitivelor de control, reglare şi siguranţă;
-Efectuarea verificărilor aplicabile în conformitate cu condiţiile tehnice prevăzute în livretul aparatului, precum şi în instrucţiunile producătorului.
   După efectuarea lucrărilor necesare se predau către beneficiar documentele necesare și se menționează în livretul aparatului operațiunile executate.

Galerie foto