Proiectare, Montaj - S.C. Termo Energetica Instal S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Bucuresti-Ilfov, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proiectare, Montaj - S.C. Termo Energetica Instal S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Bucuresti-Ilfov, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Chitila. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Chitila promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


Datorita competentei si promptitudinii de care am dat dovada, S.C. Termo Energetica Instal S.R.L. s-a impus pe piata instalalatiior de gaze datorita serviciilor de calitate si echipei formate din ingineri, instalatori autorizati, muncitori calificati cu o  vasta experienta in domeniul instalatiilor. Oferim consultanta clientilor in luarea deciziei corecte si in imbunatarirea managementului prin oferirea celor mai bune solutii si preturi adecvate nevoilor lor. Printre colaboratorii nostri se numara companii importante de pe piata romaneasca, acestea aflandu-se atat in postura de furnizori cat si de beneficiari ai serviciilor oferite de societatea noastra. 
    Firma noastra are in portofoliu de activitate instalatii de diferite grade de complexitate, de la instalatii gaze pentru persoane fizice si juridice pana la instalatii gaze industriale, instalatii termice, sanitare. 

 PERSONAL CALIFICAT

   Personalul nostru este autorizat, fie ca vorbim de conducere, ingineri proiectanti, instalatori, fochisti, sau sudori, fiecare angajat are o experienta vasta in domeniu ce ii recomanda cu incredere.

   ECHIPAMENTE FOLOSITE

  Folosim doar echipamente profesionale de calitate si le reinnoim periodic, astfel incat fiecare lucrare finalizata sa respecte normele in vigoare.

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Chitila

- proiectare instalatie de gaze;

verificari si revizii ale instalatiilor de gaze;

- instalatre calorifere;

- instalatii termice. 

- instalare termostat centrala;

- service centrale termice;

- reparatii centrale termice;

- montaj aerisitoare automate;

- montaj centrala termica;

- instalator Autorizat Gaze:

- repararea, remedierea defectiunilor Instalatiei  de Gaze;

- schimbare, montare, extinderea Instalatiei de Gaze;

- racordare instalatiei interioare la reteaua de Gaze;

- montare Aragaze, Electrovalva si Senzori de Gaze;

- instalare plita gaz;

- montare regulator presiune aragaze.

Verificarea Tehnica Periodica (V.T.P.) a centralelor termice

Obligativitatea Verificarii Tehnice Periodice

Incepand cu anul 2009, conform normativului de gaze NTPEE 2008, agentii economici autorizati ANRE, cum este si societatea noastra, pot efectua Verificarile Tehnice Periodice (VTP) ale instalatiilor de gaze naturale,obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice (RTP) obligatorii la maxim 10 ani, atat pentru Asociatiile de Proprietari cat si pentru persoanele fizice, juridice si institutii. Aceaste operatiuni sunt obligatorii pentru toti consumatorii iar neefectuarea acestora poate duce la sistarea furnizarii cu gaze ca o masura de siguranta .

 • Operatiunile de verificare ale centralei termice se efectueaza la maximum 2 ani.
 • Daca verificarea sau revizia nu se poate efectua la data reprogramata, se va sista furnizarea gazelor.
 • In functie de rezultatele obtinute, verificarea tehnica periodica a centralei termice poate avea rezolutiile urmatoare: "se admite continuarea utilizarii" sau "se interzice functionarea in continuare a aparatului".

 

Utilizatorul final este obligat sa pastreze in bune conditii livretul centralei termice care evidentiaza verificarile tehnice periodice si care descrie conditiile de exploatare pe toata durata de serviciu a centralei termice, de la prima punere in functiune si pana la scoaterea din uz a acesteia.

 

Livretul centralei termice impreuna cu documentatia tehnica de identificare a centralei si instructiunile de utilizare/intretinere trebuie sa fie transmise o data cu centrala, in cazul transferarii acestuia unui alt utilizator final (de exemplu, atunci cand vindeti apartamentul in care ati montat centrala termica).

 

In perioada dintre doua verificari tehnice periodice, utilizatorul final este obligat sa respecte instructiunile de utilizare ale producatorului, care ii sunt special destinate, instructiunile si recomandarile agentului economic autorizat care a efectuat lucrarile de punere in functiune si, dupa caz, de verificare tehnica periodica, iar in cazul constatarii unui defect, sa opreasca imediat aparatul in siguranta si sa anunte un prestator de specialitate autorizat.

 

Etapele Verificarii Tehnice Periodice

Verificarea tehnica periodica se va face de catre prestatorul de specialitate, conform instructiunilor aplicabile specifice fiecarui tip de aparat, tinand seama de parcurgerea urmatoarelor etape:

 • alimentarea aparatului cu combustibil gazos, apa si energie electrica;
 • verificarea etanseitatii circuitelor de combustibil gazos si de apa;
 • verificarea functionarii sistemelor de reglare si de protectie;
 • reglarea parametrilor de intrare in aparat;
 • reverificarea functiilor de reglare si protectie la cald (in functionarea normala a aparatului);
 • verificarea la cald a evacuarii gazelor de ardere, a tirajului si a etanseitatii circuitului de evacuare a gazelor de ardere;
 • aducerea aparatului in functionare la parametrii nominali si efectuarea verificarii arderii;
 • masurarea parametrilor de functionare si inregistrarea acestora in buletine, fise de masuratori etc. (in conformitate cu propriile proceduri) si, in mod obligatoriu, intr-un raport de verificare.
 • editarea, completarea C1 pentru prima revizie, iar apoi C2 pentru reviziile ulterioare, aducerea aparatului in functionare la parametrii nominali si efectuarea verificarii arderii;
 • contrasemnarea raportului de verificare de catre utilizatorul final, care semnifica faptul ca acesta si-a asumat obligatiile privind utilizarea in continuare a aparatului numai in conditiile in care il va supune verificarilor tehnice periodice.