S.C. AXO PRO Welding S.R.L. Instalatii Gaze si Centrale Termice Constanta Medgidia Mangalia Navodari Cernavoda Ovidiu Murfatlar Harsova Eforie Techirghiol Baneasa Negru Voda

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. AXO PRO Welding S.R.L. Instalatii Gaze si Centrale Termice Constanta Medgidia Mangalia Navodari Cernavoda Ovidiu Murfatlar Harsova Eforie Techirghiol Baneasa Negru Voda - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Constanta. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Constanta promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


Sub numele generic S.C. AXO PRO Welding S.R.L., societatea a luat fiinţă în anul 2009, având ca obiect de activitate principal lucrari de execuţie, verificări şi revizii pentru instalaţii de utilizare a gazelor naturale conform autorizaţiei specifice acordate de către Autoritatea Naţionala de Reglementare în domeniul Energiei înregistrat cu nr. 10877 / 18.03.2010. 
   Prin natura flexibilităţii, societatea oferă şi alte servicii în domeniul construcţiilor-montaj cu specializări în: 
   • lucrări de montaj şi reparaţii utilaje 
   • conducte tehnologice si magistrale pentru transportul diferitelor fluide 
   • montaj rezervoare cilindrice şi sferice •montaj centrale termice 
   • conducte de alimentare cu apă şi agent termic 
   • montaj conducte pentru instalaţiile de distribuţie a gazelor naturale 
   • alte fabricate şi montaje al structurilor metalice 

Datorită colaborărilor anterioare cu diverse şantiere din ţară şi din lume, personalul AXO PRO Welding a căpătat o experienţă vastă în activităţile specifice societăţii. Astfel, cuvinte precum: calitate, precizie, siguranţă, flexibilitate, echipă şi termen limită au devenit literă de lege pentru fiecare angajat din cadrul AXO PRO Welding. Ne mândrim cu un personal calificat prin care vă putem oferi sugestii şi soluţii chiar şi în cele mai dificile probleme din domeniul construcţiilor.În comparaţie cu celelalte companii de construcţii naţionale sau internaţionale, societatea AXO PRO Welding dispune de flexibilitatea de a se adapta nevoilor clientului astfel oferim clienţilor posibilitatea de a satisface toate nevoile acestora printr-un mod simplificat şi eficient. 

Misiunea societăţii este de a oferi clienţilor servicii de înaltă calitate şi performanţă, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător prin folosirea materialelor de calitate superioară şi prin controlul riguros a lucrărilor, aplicând buna practică a sistemelor de calitate şi controalelor nedistructive, oferind siguranţă şi garanţii asupra lucrării.

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Constanta

Societatea noastră oferă clienţilor servicii de înaltă calitate şi performanţă, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător prin folosirea materialelor de calitate superioară şi prin controlul riguros a lucrărilor, aplicând buna practică a sistemelor de calitate şi controalelor nedistructive, oferind siguranţă şi garanţii asupra lucrărilor. Specializată în proiectarea şi execuţia lucrărilor de racordare la sistemul de gaze naturale, S.C. AXO PRO WELDING S.R.L. oferă clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri. Oferta de servicii se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice care doresc să-şi amenajeze, modernizeze sau asigure locuinţele, cât şi instituţiilor de stat, întreprinderilor industriale, sediilor de firme, restaurantelor, şcolilor, spitalelor, societăţilor de construcţii, comercianţilor, clienţii noştri beneficiind de calitatea , promtitudinea, profesionalismul şi nu în ultimul rând de preţurile rezonabile practicate de compania noastră. Managementul societăţii este concentrat pe oferirea unor servicii complete beneficiarilor care doresc să aibă confort optim în locuinţe şi/ sau în sediile unde îşi desfăşoară activitatea.

   Serviciile firmei noastre se structurează pe următoarele activităţi: 
  • Proiectarea şi avizarea instalaţiilor de gaze naturale şi a aparatelor consumatoare de combustibili gazoşi conform normelor NTPEE 2008; 
  • Executarea lucrărilor de extindere a conductelor de gaze naturale; 
  • Executarea branşamentelor de gaze; 
  • Executarea lucrărilor de mărire a instalaţiilor existente; 
  • Separarea contorizării pentru o evidenţă exactă a consumului de combustibil gazos; 
  • Modernizarea, reabilitarea, modificarea şi reparaţiile capitale ale sistemelor de alimentare cu gaze naturale existente; 
  • Exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale în funcţiune; 
  • Verificarea tehnică periodică a instalaţiilor de gaze la fiecare 2 ani; 
  • Revizia tehnică a instalaţiilor de gaze la fiecare 10 ani; 
  • Modernizarea instalaţiei de gaze şi aducerea acesteia la normele în vigoare; 
  • Consultanţă de specialitate în domeniul gazelor naturale şi energiei termice; 
  • Instalarea şi punerea în funcţiune a centralelor termice, sistemelor de siguranţă, arzătoarelor, sobelor, cazanelor, etc; 
  • Comercializarea echipamentelor de încălzire, a fitingurilor şi a echipamentelor de siguranţă; 
  • Întocmirea documentaţiei în conformitate cu prevederile legale; 
  • Punerea în funcţiune a instalaţiilor de gaze; 
  • Garanţie şi post-garanţie a instalaţiilor de gaze.

   Verificări-revizii tehnice periodice


   VERIFICAREA TEHNICĂ PERIODICĂ A INSTALAŢIILOR DE GAZE LA FIECARE 2 ANI

   În conformitate cu normativul în vigoare NTPEE 04/2008, la fiecare 2 ani beneficiarii instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale sunt obligaţi să efectueze verificarea acestora pentru a preveni eventualele probleme. Din anul 2009, firmele autorizate A.N.R.E. cum este societatea noastră AXO PRO WELDING a primit acordul furnizorului de gaze de a efectua la cererea clienţilor verificările şi reviziile instalaţiilor. Specialiştii noştri, autorizaţi A.N.R.E., AXO PRO WELDING vor veni la solicitarea dumneavoastră pentru verificarea întregii instalaţii de gaze, atât pentru părţile comune, cât şi pentru instalaţiile individuale, oferind consultanţă gratuită şi posibilitatea remedieri eventualelor defecţiuni. Singurii paşi pe care trebuie să-i faceţi sunt aceia de a accesa butonul CONTACT şi să alegeţi varianta care vă este accesibilă de a lua legatura cu noi. Specialiştii noştri vă vor pune la dispoziţie telefonic sau în scris, etapele ce se vor derula pentru efectuarea verificării instalaţiei de gaze fară ca dumneavoastră să vă deplasaţi la furnizorul de gaze sau la sediul firmei noastre, iar documentaţia se va depune de către noi la sediul furnizorului de gaze. Preţul pentru verificarea tehnică poate varia în funcţie de dificultatea şi remedierile necesare instalaţiei. Suplimentar puteţi solicita, contra cost, verificarea instalaţiei ori de câte ori consideraţi că este necesar.

   REVIZIA TEHNICĂ A INSTALAŢIILOR DE GAZE NATURALE LA FIECARE 10 ANI

   Beneficiarii instalaţiilor de gaze naturale sunt obligaţi, ca la fiecare 10 ani, să asigure revizia acestora apelând la serviciile firmei noastre şi ale specialiştilor noştri din domeniul gazelor naturale. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi telefonic sau în scris pe adresa de email office@axoprowelding atunci când consideraţi că instalaţia dumneavoastră de gaze necesită revizie şi să programaţi o întâlnire cu un specialist autorizat. Preţul pentru o astfel de intervenţie poate varia în funcţie de dificultatea şi remedierile necesare instalaţiei. Preţul include revizia fizică a instalaţiei, remedierea eventualelor probleme costatate la instalaţie, manopera, deplasarea, deplasarea la furnizorul de gaze pentru înregistrarea documentaţiei. Avariile şi intervenţiile rapide se anunţă în timp util pentru ca echipele specializate din cadrul firmei noastre să poată interveni imediat. Suplimentar puteţi solicita, contra cost, revizia instalaţiei ori de câte ori consideraţi că este necesar.
Utilitatea intervenţiilor de verificare şi revizie sunt:
   • Depistarea eventualelor scăpări de gaze;
   • Remedierea la timp a problemelor constatate în timpul intervenţiei;
   • Confirmarea siguranţei în exploatarea a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale;
   • Stabilirea gradului de uzură a instalaţiei şi cererea de remediere sau înlocuire a acesteia în vederea prevenirii unor accidente;
   • Verificarea conformităţii instalaţiei de utilizare şi a accesoriilor acesteia (gura ventilaţiei, proiect, tub protecţie) cu normativul în vigoare.

   Instalaţii gaze - PROIECTARE

   Obligatoriu pentru orice modificare adusă instalaţiilor de gaze şi pentru demararea lucrărilor de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, proiectul este procedura cea mai complexă a dosarului, care cuprinde traseul întregii instalaţiei de gaze naturale, consumatorii de combustibili gazoşi existenţi sau nou montaţi în imobile şi memoriu tehnic al lucrării. Odată proiectat de către un inginer specializat, proiectul trece printr-o serie de verificări efectuate de personal autorizat în domeniul gazelor şi de către specialiştii operatorului de gaze. Preţul unui proiect de gaze poate varia în funcţie de complexitatea lucrării. Preţul unui proiect de gaze cuprinde obţinerea tuturor documentelor emise de furnizorul de gaze: obţinerea aprobării de racordare la reţeaua de gaze, expertiza I.G. (verificarea proiectelor) cu respectarea legii nr.10/1995, expertiza I.G. (verificarea proiectelor) cu respectarea legii nr.10/1995, plata avizării dosarului impusă de furnizorul de gaze (expertiza MLPTL), deplasare personal firmă şi poate varia în funcţie de complexitatea lucrării, a trasării instalaţiei şi de preferinţele clientului.

   INSTALAŢII INTERIOARE

   Ca urmare a avizării proiectului şi a dosarului depus la furnizorul de gaze, lucrarea fizică de racordare la sistemul de alimentare cu gaze natural este pasul căruia se acordă atenţie sporită şi timp necesar pentru efectuare. La stabilirea traseelor instalaţiilor de utilizare a gazelor, se acordă prioritate respectării condiţiilor de siguranţă şi este de preferat să se respecte în totalitate normele NTPEE 2008. Conductele instalaţiilor de utilizare interioare se montează din oţel fără a se îngropa în strat de polyester sau orice alt material de protecţie, subteran, în spaţii ventilate, illuminate şi circulate, cu acces permanent inclusiv în subsoluri. De preferat ca instalaţiile să fie montate pe elemente rezistente (pereţi, grinzi, stâlpi), pe stâlpi metalici sau beton special create în acest scop. Este obligatoriu ca imobilele cu consumatori de tip maşină aragaz să aibă grilă de ventilaţie fără dispozitive de închidere sau reglaj pentru evacuarea gazelor arse şi racord flexibil standard. Pentru situaţiile în care sunt montate geamuri tip termopan, este obligatoriu montarea echipamentelor de protecţie formate din senzor şi electrovalvă. Pentru centralele termice mai mari de 4m³ se vor monta pentru o siguranţă sporită, pe lângă kitul de evecuare şi racorduri fixe. Este interzisă trecerea instalaţiilor de utilizare a coloanelor de gaz şi a consumatorilor în încăperi ca: uscătorie, baie, chenă, cameră de ascensor, spaţii de depozitare etc. Instalaţiile trebuie să fie la vedere şi uşor accesibile pentru personalul de intervenţie. Conectarea aparatelor consumatoare de combustibili gazoşi direct la conducta de distribuţie fară regulator de presiune este interzisă. Folosite în mare parte pentru locuinţele de la curte, instalaţiile exterioare se pot monta suprateran din oţel , subteran din polietilenă. Este de preferabil să se evite traseele lungi supraterane şi să se monteze ţeavă din PE îngropată. În situaţia în care acest lucru nu este posibil, conductele montate suprateran vor fi montate pe stâlpi de susţinere special create în acest scop, cu brăţări sau console, pe pereţii exteriori ai clădirilor sau pe garduri stabile din cărămidă sau beton. Ca şi la instalaţiile interioare este obligatorie montarea regulatorului de presiune, a echipamentului de protecţie, efectuarea grilei de ventilaţie pentru încăperile dotate cu aparat tip maşină aragaz, kit de evacuare pentru centralele termice şi racord flexibil sau fix pentru aragaz şi⁄sau centrală termică.

   PROTECŢIA ECHIPAMENTELOR ŞI A CONDUCTELOR DIN OŢEL ÎMPOTRIVA COROZIUNII

   Toate echipamentele şi conductele metalice se protejează împotriva coroziunii în funcţie de modul de montare subteran sau suparateran. Protecţia echipamentelor şi conductelor supraterane se face prin grunduire şi vopsire, operaţiuni care se execută după efectuarea verificărilor de presiune.

   RECEPŢIA TEHNICĂ ŞI PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE LA TERMINAREA LUCRĂRILOR

   Recepţia tehnică şi punerea în funcţiune a lucrărilor din cadrul sistemelor de alimentare cu gaze naturale se face de către un specialist autorizat A.N.R.E. printr-un document scris, la finalul lucrărilor fizice.

   ASOCIAŢII DE PROPRIETARI

   Blocurile reprezentate de asociaţii de locatari pot apela la serviciile AXO PRO WELDING prin intermediul acestora pentru:
   • înlocuirea, remedierea şi ⁄sau execuţia coloanelor de gaze de pe casa scării indiferent de capacitatea de consum;
   • montarea şi /sau înlocuirearegulatoarelorde presiune ale blocului;
   • verificarea şi revizia instalaţiei existente de gaze naturale. Racordarea consumatorilor la sistemul de gaze naturale ( centrală termică, aragaz, sobă teracotă, instant, arzător) se va face la solicitarea fiecăruia dintre proprietarii de pe scară unde se face intervenţia. Conform normativului, se vor monta echipamente de protecţie formate din senzori şi electrovalve la apartamentele unde se intervine asupra instalaţiei şi se întocmesc proiecte pentru apartamentele care nu deţin. Avariile şi intervenţiile rapide se anunţă în timp util pentru echipele specializate din cadrul firmei noastre să poată interveni imediat.

   Contoare fiscale

   Ca urmare a finalizării lucrărilor de separare a instalaţiilor de utilizare, contoarele fiscale se montează de către reprezentaţii furnizorului de gaz şi se pun în funcţiune în colaborare cu un specialist autorizat A.N.R.E. AXO PRO WELDING prin proces verbal de recepţie tehnică a instalaţiei de utilizare, proces verbal de punere în funcţiune a instalaţiei de utilizare gaze naturale. Clienţii care optează pentru contorizare individuală beneficiază de avantajele unei evidenţe exacte a consumului de gaze naturale şi astfel vor putea autociti şi plăti exact consumul specificat pe contor fără a mai fi nevoiţi să conteste facturile emise de furnizor. Contoarele fiscale sunt de diferite tipuri şi se aleg în funcţie de debitul de gaz al instalaţiei:
   • CONTOARE ULTRASONICE: sunt dispozitive de măsurare electronice fără piese mecanice în mişcare. Ele sunt caracterizate de răspunsul imediat la modificările de flux şi nu au pierderi de presiune. Acestea sunt prin urmare, deosebit de adecvat pentru reglementarea de procese, precum şi pentru măsurarea unei largi game de gaze combustibile şi non-combustibile.
   • CONTOARE MECANICE: disponibile cu cuplaj coaxial sau racorduri separate în carcasă de oţel.
Contoarele se asigură de către furnizorul de gaz, cu sigiliu pentru evitarea fraudelor ce beneficiază montare gratuită. Se poate renunţa la contorul de gaze dacă la adresa clientului se întrerupe sau anulează furnizarea cu gaze naturale.

   Senzori şi electrovalve

   Echipamentele de protecţie sunt formate din senzor şi electrovalve şi sunt obligatorii în imobilele cu consumatori de tip maşină aragaz şi/ sau alte aparate cu flacără liberă. Rolul pe care fiecare dintre componentele echipamentului îl are, este de importanţă maximă pentru siguranţa dumneavoastră şi a persoanelor din jur astfel încât senzorul de gaze este special conceput pentru detectarea scurgerilor de gaze emanate de focurile instalate indiferent de cantitatea acestora, iar electrovalva întrerupe automat (chiar şi în lipsa dumneavoastră) furnizarea de gaze, de la ieşirea din contorul fiscal până la consumatorii din imobil. Pentru realimentarea cu combustibil gazos, nu este necesară intervenţia personalului de specialitate ci doar urmarea câtorva aspecte după care puteţi acţiona butonul montat pe electrovalvă:
   • aerisirea încăperilor;
   • nu aprindeţi focuri până nu s-a aerisit (chibrituri, brichete sau alte surse);
   • nu acţionaţi întrerupătoarele şi aparatele electrice până nu s-a aerisit.

   POZIŢIONAREA SENZORILOR DE GAZ METAN

   Detectorul de gaz metan se va instala în încăperea unde există cea mai mare probabilitate de apariţie a scăpărilor de gaze, deasupra zonelor cu posibile scăpări de gaze şi lângă nivelul plafonului (în mod normal la 0,3 m de tavan, într-un loc unde curenţii de aer nu sunt opriţi de obstacole (obiectele de mobilier, etc).

   CARACTERISTICI ŞI AVANTAJE ALE ECHIPAMENTULUI DE PROTECŢIE

   Electrovalvele sunt făcute din aluminiu aliat sau alamă, cu o plajă largă pentru conexiuni de intrare/ieşire de la DN 10 până la DN 200. În stare normală de funcţionare electrovalva nu este alimentată, rezultând o funcţionare economică. Filtru fin încorporat pentru a preveni îmbâcsirea cu impurităţi a scaunului pistonului, excepţie modelele de alamă. Bobina şi conectorul DIN sunt prevăzute cu garnituri de etanşare pentru a evita pătrunderea apei şi impurităţilor, permiţând în siguranţă instalarea în aer liber. Toate componentele valvei sunt proiectate pentru a suporta orice condiţii mecanice, chimice şi termice care apar la o instalare obişnuită. S-au folosit impregnarea efectivă şi tratamentul suparafeţelor pentru a creşte rezistenţa mecanică, etanşietatea şi rezistenţa la coroziune a componentelor. Preţul pentru un echipament de protecţie format din senzor plus electrovalvă porneşte de la..............şi se poate modifica în funcţie de dimensiunea instalaţiei pe care urmează a fi instalat.

   Instalaţii termice

   Cel mai important pas după montarea instalaţiilor de gaze naturale este alegerea şi montarea unei centrale termice. Noi vă asiguram un montaj de calitate, profesionist conform legilor şi normativelor în vigoare şi vă oferim consultană în alegerea unui model de centrală termică precum şi în dimensionarea centralei, calculul pentru aflarea puterii termice necesară centralei pentru încălzirea căminului. Soluţiile oferite de noi pentru instalaţiile termice vă aduc confort, siguranţă şi facturi mai mici. Oferim soluţii şi servicii complete pentru intalaţii termice. Suntem oricând gata să depăşim aşteptările clienţilor noştri în dorinţa acestora de a-şi creşte standardul de viaţă sau pe cel profesional.

   Instalaţii sanitare

   Vă oferim soluţii tehnice de proiectare si executăm lucrări de instalaţii sanitare pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuinţe, spaţii comerciale, etc.) Lucrăm cu cele mai bune produse care ne aduc un confort mărit şi au o lungă durată de viaţă.

   Construcţii metalice

   Societatea oferă servicii în domeniul construcţiilor-montaj cu specializări în:
   • lucrări de montaj şi reparaţii utilaje;
   • conducte tehnologice si magistrale pentru transportul diferitelor fluide;
   • montaj rezervoare cilindrice şi sferice;
   • conducte de alimentare cu apă şi agent termic;
   • alte fabricate şi montaje al structurilor metalice

   Societatea AXO PRO Welding dispune de flexibilitatea de a se adapta nevoilor clientului astfel oferim clienţilor posibilitatea de a satisface toate nevoile acestora printr-un mod simplificat şi eficient. Misiunea societăţii este de a oferi clienţilor servicii de înaltă calitate şi performanţă, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător prin folosirea materialelor de calitate superioară şi prin controlul riguros a lucrărilor, aplicând buna practică a sistemelor de calitate şi controalelor nedistructive, oferind siguranţă şi garanţii asupra lucrării.