Coserit Team Serv SRL - Curatare Cosuri Centrale Termice Sobe Fabrici

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Coserit Team Serv SRL - Curatare Cosuri Centrale Termice Sobe Fabrici - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Piatra Neamt. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Piatra Neamt promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


Clapa Petrut

0773 384 623

   Coserit Team Serv SRL -  are ca activitate principala, verificarea, curatarea si deblocarea cosurilor de fum, a centralelor termice, a sobe, a canalelor de ventilatie naturala si a sistemelor de evacuare fum, aer viciat si vapori de grasimi (hote, tubulaturi si ventilatoare) din bucatariile cantinelor si restaurantelor.

   Prin prisma gamei diversificate de servicii oferite (curatare cos frum, curatare hota restaurant, curatare centrale termice s.a.m.d.), incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitia dumneavoastra nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil – cosar autorizat, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare de curatare cos fum, curatare hota restaurant sau alte lucrari, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Curatare Cosuri Centrale Termice Sobe Fabrici

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Piatra Neamt

   Coserit Team Serv SRL urmatoarele servicii de coserit:

   - inspectie, curatare, deblocare cos de fum;

   - curatare seminee;

   - curatare cos de fum cuptor pizza;

   - curatare centrala termica combustibil solid;

   - curatare si deblocare canale ventilatie naturala (aerisiri);

   - ofertare, dimensionare si montaj cos de fum profesional, ceramic sau inox;

   - intubari, asanari cosuri de fum traditionale;

   - degresare si curatare hota restaurant, tubulatura si ventilator.

   Toate aceste lucrari sunt efectuate de catre cosari certificati ANC, personal calificat si specializat.

   Dupa efectuarea lucrarilor de servicii coserit, cosarii certificati ANC, vor elibera: adeverinta gaze (adeverinta servicii coserit, adeverinta curatare cos de fum), raport constatator cu recomandarile noastre, copie dupa certificatul de competente profesionale in meseria de cosar (eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale) si documentele fiscale.

   Pe aceasta cale atentionam beneficiarii de cosuri de fum ca apeland la serviciile de coserit, efectuate de catre cosari certificati ANC, elimina riscurile de expunere la intoxicari cu monoxid de carbon, intoxicari cu fum si incendii. Speram ca veti apela la servicii coserit, nu pentru ca legislatia impune acest lucru ci pentru a evita pericolele de expunere la riscuri.

Curatare Cosuri Centrale Termice Sobe Fabrici