Proiectare, Montaj - S.C. ConsInstal Energy S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Ramnicu Valcea Dragasani Babeni Calimanesti Horezu Brezoi Balcesti Baile Olanesti Baile Govora

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proiectare, Montaj - S.C. ConsInstal Energy S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Ramnicu Valcea Dragasani Babeni Calimanesti Horezu Brezoi Balcesti Baile Olanesti Baile Govora - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Ramnicu Valcea. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Ramnicu Valcea promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


   S.C. Consinstal Energy S.R.L. este o societate cu capital integral privat, infiintata in 2006 cu sediul în Ramnicu Valcea, infiintata cu scopul de a oferi servicii profesionale complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor de gaz.

   Compania S.C. Consinstal Energy S.R.L.  este autorizata A.N.R.E. pentru proiectarea, executia, verificarea si revizia instalatiilor de gaze, fiind alcatuita din instalatori de gaze, ingineri pentru proiectarea retelelor de gaze si angajati responsabili cu suportul clientilor.

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Ramnicu Valcea

   S.C. Consinstal Energy S.R.L.  va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Instalaţii gaze - Proiectare

   Obligatoriu pentru orice modificare adusă instalaţiilor de gaze şi pentru demararea lucrărilor de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, proiectul este procedura cea mai complexă a dosarului, care cuprinde traseul întregii instalaţiei de gaze naturale, consumatorii de combustibili gazoşi existenţi sau nou montaţi în imobile şi memoriu tehnic al lucrării. 

   Instalatii interioare

   Ca urmare a avizării proiectului şi a dosarului depus la furnizorul de gaze, lucrarea fizică de racordare la sistemul de alimentare cu gaze natural este pasul căruia se acordă atenţie sporită şi timp necesar pentru efectuare. La stabilirea traseelor instalaţiilor de utilizare a gazelor, se acordă prioritate respectării condiţiilor de siguranţă şi este de preferat să se respecte în totalitate normele NTPEE 2008. Conductele instalaţiilor de utilizare interioare se montează din oţel fără a se îngropa în strat de polyester sau orice alt material de protecţie, subteran, în spaţii ventilate, illuminate şi circulate, cu acces permanent inclusiv în subsoluri. De preferat ca instalaţiile să fie montate pe elemente rezistente (pereţi, grinzi, stâlpi), pe stâlpi metalici sau beton special create în acest scop. Este obligatoriu ca imobilele cu consumatori de tip maşină aragaz să aibă grilă de ventilaţie fără dispozitive de închidere sau reglaj pentru evacuarea gazelor arse şi racord flexibil standard.    

   Instalatii termice

   Cel mai important pas dupa montarea instalatiilor de gaze naturale este alegerea si montarea unei centrale termice. Noi va asiguram un montaj de calitate, profesionist conform legilor si normativelor in vigoare si va oferim consultanta in alegerea unui model de centrala termica precum si in dimensionarea centralei, calculul pentru aflarea puterii termice necesara centralei pentru incalzirea caminului. Solutiile oferite de noi pentru instalatiile termice va aduc confort, siguranta si facturi mai mici. Oferim solutii si servicii complete pentru instalatii termice.

   Alte servicii:

   - Activitati de arhitectura si inginerie;

   - Activitati de testari si analiza tehnica.

parteneri

   S.C. Consinstal Energy S.R.L. realizeaza lucrarile de proiectare, montaj, executie instalatii gaze naturale si instalatii de centrale termice in parteneriat cu E.ON Gaz

Galerie foto