Proiectare, Verificare, Revizie, Service - S.C. Instal Sib S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Sibiu Medias Cisnadie Avrig Agnita Dumbraveni Talmaciu Copsa Mica Saliste Miercurea Sibiului Ocna Sibiului

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proiectare, Verificare, Revizie, Service - S.C. Instal Sib S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Sibiu Medias Cisnadie Avrig Agnita Dumbraveni Talmaciu Copsa Mica Saliste Miercurea Sibiului Ocna Sibiului - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Sibiu. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Sibiu promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


 S.C. Instal Sib S.R.L. este o societate cu capital integral privat, cu sediul în Sibiu, infiintata cu scopul de a oferi servicii profesionale complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor de gaz si apa-canal.

   Serviciile noastre sunt foarte variate si flexibile, adaptabile oricarui client ce ne solicita ajutorul. Specialistii nostri va pot indruma in tot procesul de realizare al proiectului dumneavoastra - de la consultanta, proiectare, executie si chiar dupa montaj prin serviciile de garantie si post garantie; Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare client in parte si alegem solutia optima la tarife corecte din punct de vedere calitate-pret.

   Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertelor noastre dar si relatiile deosebite cu partenerii nostri de afaceri reprezinta cartea noastra de vizita si garantia faptului ca oferim servicii de inalta calitate.

instalatii_gaze_400_02

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Sibiu

Societatea noastra avand o experienta de peste 8 ani in domeniu, va ofera servicii ireprosabile atat din punct de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere al preturilor, oferta noastra fiind deschisa atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

   S.C. Instal Sib S.R.L. dispune de un personal tehnic de specialitate cu experienta solida in domeniu, precum si de utilaje si echipamente specifice de ultima generatie, cu ajutorul carora se pot realiza lucrari cu o complexitate ridicata, in cel mai scurt timp si in conditii tehnice deosebite. Cele mai importante servicii pe care le prestam sunt urmatoarele:

   Servicii:

   - Proiectare instalatii -

   Intelegem importanta serviciului de proiectare si stim ca un camin cald sau un birou primitor incep fara indoiala cu o instalatie de incalzire functionala si performanta, de aceea proiectarea are un rol vital inca de la inceput.

   Va oferim asadar proiecte de instalatii specifice cu un inalt randament, avand atat o perspectiva economica dar si una utila aferenta obiectivului dumneavoastra, pentru a nu plati in timp costuri suplimentare pentru incalzire.

   Specialistii nostri va pot furniza cu maxima competenta si profesionalism planul de amplasare al radiatoarelor, ventilo-convectoarelor, respectiv al incalzirii in pardoseala, calculul si planul retelei de distributie, schema coloanelor, planul si schema de functionare a centralei termice etc.

Proiectarea de instalatii termice include solutii tehnice functionale si discrete pentru toate tipurile de imobile, case, vile, blocuri de locuinte sau spatii comerciale. Proiectele termice ce le oferim vizeaza furnizarea caldurii in conditii practice, igienice, fara inreruperi sau pierderi in sistem.

   - Executie instalatii

   Suntem atenti la toate detaliile si de aceea procesul de executie aduce cu el rapiditate, calitate, flexibilitate si profesionalism pentru toate situatiile particulare.

   Echipa noastra este calificata sa desfasoare activitati de executie si montaj instalatii si echipamente, experienta acestora fiind foarte mare.

  Executam o gama variata de instalatii (apa canal, montare instalare GPL, intretinere instalatii termice, service si reparare centrale termice etc), precum si diferite servicii secundare.

   - Service garantii & Mentenanta - 

   Ne place sa credem ca veti continua colaborarea cu noi si dupa executarea lucrarilor sau iesirea din garantie a echipamentelor ce vi le punem in functiune. De aceea, pentru toti clientii nostri (si nu doar pentru acestia) oferim servicii de mentenanta de calitate superioara.

  Specialistii nostri pot investiga si remedia in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii – avariile ulterioare ce pot aparea pe durata de viata a echipamentelor si instalatiilor dvs.

   Serviciul nostru de mentenanta este unul activ si va fi adaptat mereu la fiecare situatie particulara in parte.

   - Consultanta de specialitate - 

   S.C. Instal Sib S.R.L. va poate oferi un excelent serviciu de consultanta, specialistii nostri oferindu-va solutii tehnice optime, adaptabile la necesitatile proiectului dumneavoastra.

   Intelegem faptul ca inca de la inceput trebuie sa cunoasteti toate detaliile, de aceea va indrumam si sa va explicam tot ce este necesar pentru a fi siguri ca la sfarsit, veti fi satisfacuti pe deplin.

   - Service centrale termice - 

   Cand situatie o cere, venim in ajutorul dumneavoastra cu solutii optime adaptate la fiecare caz particular in parte, de aceea va putem recomanda o solutie eficienta pentru incalzirea oricarui tip de imobil: centrala termica (gaz, lemne, motorina, gaz lichefiat, peleti), convectori gaz, aeroterme, incalziri in pardoseala, ventiloconvectori, tuburi radiante pe gaz metan, astfel incat sa minimizati in timp costurile.

   Cu ajutorul parteneriilor nostri (Ariston, ACV, Arca, Buderus, Bosch, Beretta, Chafoteaux & Maury, ICI Caldae, Junkers, Lamborghini, Rendamax, Reznor, Sabiana etc.) puteti beneficia prin noi de preturi de achizitie foarte bune.

   Realizam urmatoarele tipuri de servicii:

 • - montare si instalare centrale termice (si accesorii);
 • - punere in functiune;
 • - service si reparare, garantie si post garantie;
 • - autorizare functionare si verificare tehnica periodica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autorizare – I.S.C.I.R. INSPEC

 • executii, montare – instalare GPL
 • contract intretinere instalatii GPL
 • montare, instalare instalatii termice
 • puneri in functiune centrale termice
 • service si reparare centrale termice
 • verificari tehnice periodice si autorizari de functionare a centralelor termice

Autorizare -  A.N.R.E.

 • proiectare instalatii de utilizare gaz
 • executie instalatii de utilzare gaz