Proiectare, Montaj - S.C. Clima Service S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Tulcea Babadag Isaccea Macin Sulina

Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proiectare, Montaj - S.C. Clima Service S.R.L. - Instalații gaze și centrale termice Tulcea Babadag Isaccea Macin Sulina - Doar Unu Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Tulcea. In categoria Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Tulcea promovam: instalator, instalator autorizat, instalator sanitar, instalatori, instalatori autorizati, instalator autorizat anre, instalatii termice, instalatii sanitare, instalator gaze, verificari,revizii tehnice, instalatii gaze naturale, instalatie aragaz.


  S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. societate cu capital integral romanesc inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J36/279/2001, cu codul unic de inregistrare RO 14194454.

   Domeniul principal de activitate constituie comercializarea echipamentelor de instalatii de climatizare, incalzire si ventilatie, firma oferind de asemena clientului servicii complete de proiectare a instalatiei, proiectare constructii auxiliare, consultanta in alegerea echipamentului termic, intocmirea documentatiilor pentru avizarea proiectelor, executie si service in garantie si pe baza de contract postgarantie.

   Principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume, fiind distribuitor autorizat pentru: Ferroli, Ariston, Baxi, Grundfos, Samsung, Viessmann, Whirlpool.

   S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. este autorizata A.N.R.E. si I.S.C.I.R pentru montaj, instalare, punere in functiune si service in utilizare. Personalul firmei este compus din ingineri specializati in constructii de instalatii si civile, autorizati I.S.C.I.R. cu drept de RSL si RVT conform PTA1/2010 privind cazane de apa calda cu putere ≤ 400kW si aparate consumatoare de combustibil cu putere ≤ 400kW. Precum si o echipa de muncitori cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor de gaze, instalatii termice, instalatii de abur de joasa, medie si inalta presiune.

   S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. este service autorizat, reprezentant unic pe Judetul Tulcea pentru electrocasnicele (masini de spalat rufe, combine frigorifice si cuptoare cu microunde) Whirlpool si Samsung. Societatea raspunde solicitarilor pe linie de service, cu echipamente specializate in maxim 72 de ore de la anuntare, atat pe plan local cat si deplasari in judet, in perioada de garantie si postgarantie.

Servicii Instalator Centrale Termice Instalatii Gaze Tulcea

S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii:

Serviciile firmei noastre se structurează pe următoarele activităţi: 
  • Proiectarea şi avizarea instalaţiilor de gaze naturale şi a aparatelor consumatoare de combustibili gazoşi conform normelor NTPEE 2008; 
  • Executarea lucrărilor de extindere a conductelor de gaze naturale; 
  • Executarea branşamentelor de gaze; 
  • Executarea lucrărilor de mărire a instalaţiilor existente; 
  • Separarea contorizării pentru o evidenţă exactă a consumului de combustibil gazos; 
  • Modernizarea, reabilitarea, modificarea şi reparaţiile capitale ale sistemelor de alimentare cu gaze naturale existente; 
  • Exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale în funcţiune; 
  • Verificarea tehnică periodică a instalaţiilor de gaze la fiecare 2 ani; 
  • Revizia tehnică a instalaţiilor de gaze la fiecare 10 ani; 
  • Modernizarea instalaţiei de gaze şi aducerea acesteia la normele în vigoare; 
  • Consultanţă de specialitate în domeniul gazelor naturale şi energiei termice; 
  • Instalarea şi punerea în funcţiune a centralelor termice, sistemelor de siguranţă, arzătoarelor, sobelor, cazanelor, etc; 
  • Comercializarea echipamentelor de încălzire de la producatori de renume, accesorii reglare, panouri solare, boilere, instant de apa calda, pompe, radiatoare, aer conditionat si accesorii; 
  • Întocmirea documentaţiei în conformitate cu prevederile legale; 
  • Punerea în funcţiune a instalaţiilor de gaze; 
  • Garanţie şi post-garanţie a instalaţiilor de gaze.

 

 

 

 

 

 

   

    Centralele termice sunt echipamente de combustibil gazos si montajul lor este reglementat de Prescriptia Tehnica ISCIR A1 din 2010, astfel este necesar ca montajul sa fie efectuat de firme autorizate ISCIR pentru montaj.

   Pentru Judetul Tulcea, firma SC Clima Service SRL, prin personalul autorizat, ofera servicii de montaj, punere in functiune si verificare tehnica periodica.

     Echipamentele comercializate se livreaza cu certificat de garantie.

   Certificatul de garantie este emis de catre reprezentanta in Romania a marcii respective. Service-ul este asigurat la nivel national. Acesta se asigura prin centre de asistenta tehnica si service situate in toate zonele tarii. Echipa de service se va deplasa la o interventie service doar in Judetul Tulcea.