Formaţia Romanticii din Pitesti

Muzica Nunta Botez Petreceri Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formaţia Romanticii din Pitesti - Doar Unu Muzica Nunta Botez Petreceri Pitesti. In categoria Muzica Nunta Botez Petreceri Pitesti promovam: Lautar, taraf, trompeta, fluierul, clarinetul, chitara, taragotul, pian, acordeon, vioara, orga, muzica, solist, interpret.


    Formaţia Romanticii vrea să aducă bucurie şi voie bună în rândul petrecerilor, cu un larg repertoriu, variate instrumente şi sunet de calitate. Suntem o formaţie tânară, înfiinţată în anul 1999 de către Catalin Dascalita împreună cu Jan Stanculet si Petrisor Vaduva. In 2007 i s-a alaturat formatiei, al 4-lea membru, Bogdan Iordan. Evenimentele la care suntem invitaţi sunt de tipul petrecerilor private, nunţi, botezuri, spectacole, aparitii TV şi alte genuri de petreceri, oferind ambient muzical pe toată durata evenimentului. Formatia Romanticii poate interpreta toate genurile muzicale din toate zonele tarii. Piesele din repertoriul international sunt bine sustinute datorita componentei actuale. Intregul repertoriu al formatiei este foarte bine pus in valoare de sistemul de sunet si lumini, aparatura de ultima generatie. Fiind de pe meleaguri Argesene, o zona cu un folclor bogat, formatia Romanticii abordeaza cu multa atentie repertoriul romanesc. 

nunta   Mihaela Dascalita   

   Nascuta la data de 19.05.1986 in Fetesti, Ialomita. De mica am avut o mare pasiune, imi placea sa cant si ori de cate ori aveam ocazia sa particip la spectacole, fiind eleva, nu stateam pe ganduri. Cu timpul, acest hobby a luat amploare, pana cand, intrand la Facultatea de Electronica,Telecomunicatii si Ingineria Informatiei, in cadrul UniversitatiiPolitehnica din Bucuresti,am avut ocazia sa interpreteoprima piesa inregistrata la un Studio,in cadrul Balului Bobocilor, desfasurat in Club Maxx, Regie. In acel an m-am stabilit in Bucuresti, unde imi desfasor activitatea si in momentul de fata. La indemnul fratelui meu, care a mers de mic pe acest fagas al muzicii, am dat un examen de admitere la Scoala Populara de Arta, Bucuresti, unde am fost acceptata la Sectia Canto Muzica Populara, clasa domnilor profesori Ana Piuaru si Puiu Pascu. In anul 2010 mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu formatia Romanticii, devenind a5-a membra a formatiei. Colegii din trupa m-au incurajat sa abordez si alte genuri muzicale, considerand ca vocea mea se potriveste si altor stiluri de interpretare. Acest lucru a fost confirmat de public, motiv pentru care, pe langa muzica populara, am dezvoltat un repertoriu vast de muzica usoara romaneasca si internationala. In componenta formatiei Romanticii, pot spune ca am atins un punct foarte important al carierei mele muzicale si sper ca in continuare sa incantam publicul cel putin in aceeasi maniera.

  Catalin Ialomiteanu

nunta    Nascut la data de 16.04.1976 in Fetesti, Ialomita. Din anul 1999 in Pitesti, venit datorita jobului, terminand Facultatea de Petrochimie Bucuresti in cadrul Politehnicii, acceptand postul de inginer in Rafinaria Arpechim, am ramas pe meleaguri argesene. Inca de mic, la o varsta frageda, am descoperit calitatile vocal instrumentale, studiind acordeonul, orga, ulterior Scoala Populara de Arte Bucuresti sectia canto populara. Participand la nenumarate spectacole si evenimente artistice (petreceri, nunti, botezuri), publicul m-a determinat sa continui aceasta vocatie, vazand ca succesul meu este pe deplin meritat. In perioada facultatii am infiintat o orchestra in comuna mea natala, Movila, Ialomita, sub numele de PORTHOS alaturi de care, am cantat vocal si clape in campusul universitar Regie (Bucuresti) si in sezonul de vara in satul de Vacanta, Constanta, Eforie Nord, Costinesti din repertoriul formatiilor Holograf, Iris, Directia 5 si altele internationale. Dupa absolvirea facultatii si a scolii de arte, viata a urmat alt curs indepartandu-ma de locul natal. Dorinta innascuta de a canta publicului, m-a determinat sa infiintez actuala formatie: Romanticii impreuna cu colegii mei, Jan si Petrisor. Din 1999 suntem impreuna si ne bucuram de un real succes. Dincolo de muzica imi place pescuitul, tenisul, drumetiile montane. Profesez ingineria in prelucrarea titeiului, din aceasta cauza desfac lucrurile in 10 si gasesc variantele cele mai bune.